+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Lithium-Ionen-Power von Jungheinrich - Verteilerseite

Lítiumion energia

Váltson lítiumion  akkumulátoros targoncákra és élvezze a lítiumion energia előnyeit!

A lítiumionos akkumulátorral működő Jungheinrich targoncáink rengeteg előnyös lehetőséget kínálnak a hagyományos, ólom-savas akkumulátorokkal működő targoncákkal szemben: a gyors köztes töltés lehetősége pl. szünetekben, biztosítja a targonca folyamatos 24/7 rendelkezésre állását és növeli a mindennapos raktári műveletek rugalmasságát. Ez több-műszakos és hosszú működési időt garantál. Mindezeken felül teljesen karbantartásmentesek és nincs gázképződést. Ez azt jelenti, hogy sem időt sem energiát nem kell fektetni karbantartásra, vagy további infrastruktúrára. A lítiumion akkumulátorok 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos ólom-savas akkumulátorok. 

Termékportfóliónk immár teljes egészében "lítiumion-kész", tehát minden targonca felszerelhető lítiumion akkumulátorral. Olyan innovatív targoncákat fejlesztünk, amelyekbe eleve beépítésre kerül a lítiumion energiaforrás, ahol az akkumulátor és a targonca technológiája még hatékonyabban összehangolásra kerül.

Semmilyen más intralogisztikában ismert márkának a világon nincsen annyi eladott lítiumion targoncája, mint a Jungheinrichnek.

Használja ki a teljes lítiumion energia előnyeit a 6-hónapos elégedettségi garanciánkkal és a lítiumion akkumulátorokra érvényes 5 év garanciával!

LÍTIUMION-TECHNOLÓGIA A JUNGHEINRICHTŐL

A Jungheinrich lítiumion energiájával Ön is versenyelőnyhöz jut.

Hatékony, hosszú élettartam, karbantartásmentes.

A Jungheinrich élen jár a lítiumion-technológia területén. Saját kutatásainknak, fejlesztéseinknek köszönhetően egy tökéletesen összehangolt rendszert biztosítunk: akkumulátort, töltőkészüléket, targoncát és tanácsadást egy kézből.

Ne változtasson!

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. A könnyen kezelhető töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett.

A legjobb választás vállalata számára: targoncák forradalmian új lítiumion technológiával.