+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Rsign

Információ az elektronikus aláírásról

A Jungheinrich Hungária Kft., az intralogisztikai üzletág meghatározó szereplőjeként elkötelezett híve a fenntartható, jövőbemutató megoldások alkalmazásának. 

Tudjuk jól, hogy ma már nem elegendő mindezt az anyagmozgató gépek és a közvetlenül hozzájuk tartozó szolgáltatások körére korlátozni, a háttérfolyamatok hatékonyságának növelése is kiemelkedően fontos. A digitális világ számos lehetőséget kínál a háttérfolyamatok hatékonyabbá tételére, erőforrások megtakarítására és a fenntarthatóbb működésre.

A fentiekhez kapcsolódóan ezúton tájékoztatjuk, hogy cégünk 2021.10.01-ével több lépésben áttér az üzleti szerződések elektronikus úton történő (digitális) aláírására. A digitális aláírás elkészítésére az RSign rendszer használatával kerül sor. Az RSign rendszerben létrehozott elektronikus aláírás, azoknál a szerződéstípusoknál, ahol használjuk, jogi kötőerővel bír, ún. fokozott biztonságú elektronikus aláírásnak (Advanced e-Signature, „AES”) minősül.

Bízunk benne, hogy az új szerződéskötési folyamat elnyeri tetszésüket és Önök is élnek a szerződések elektronikus aláírásának lehetőségével, így a jövőben együtt dolgozhatunk egy fenntarthatóbb világ megvalósításán. A folyamat részletes leírását, illetve az adatvédelmi információkat itt olvashatja:

Magyar (HU):

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSHOZ

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSRÓL

SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS HASZNÁLATÁHOZ

Deutsch (DE):

DATENSCHUTZERKLäRUNG

INFORMATION ZUR ELEKTRONISCHEN SIGNATUR

hilfe zur nutzung der elektronischen signatur

English (EN):

PRIVACY POLICY FOR ELECTRONIC SIGNATURE

INFORMATION TO ELECTRONIC SIGNATURE

USER MANUAL of electronic signature