Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Virtuális LogiMAT
03/09/2020

"The show must go on": Jungheinrich virtuális kiállítás

A Jungheinrich első virtuális kiállításával biztosítja, hogy 2020-ban sem maradjon le senki a legfrissebb innovációk és megoldások bemutatásáról.

Hamburg: Miután a koronavírus miatt a LogiMAT kiállítás lemondásra került, a Jungheinrich megszervezte ügyfelei és minden érdeklődő számára első virtuális kiállítását. A látogatóknak lehetőségük nyílik a Jungheinrich innovációit úgy megismerni, mintha egy kiállításon vennének részt. Az online kiállítás március 10. és 12. között kerül megrendezésre három időzónában.

„A kiállítások, vásárok mindig óriási élményt jelentenek ügyfeleinknek és látogatóinknak. Mivel most átmenetileg sajnos nem érdemes nagyszabású rendezvényeket látogatni, rövid határidőn belül létrehoztunk egy virtuális kiállítást. Örülünk, ha vendégeinket így tudjuk köszönteni és a Jungheinrich legfrissebb újdonságait bemutathatjuk nekik” - nyilatkozta Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója.

Az online kiállítás keretében különböző fókusztémák jelennek meg a standokon, chat-en keresztül pedig a Jungheinrich szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Tematika szempontjából a digitalizálás és automatizálás kérdései állnak a virtuális kiállítás középpontjában. Az intralogisztikai specialista itt mutatja be a jövő raktárának hálózati megoldásait. A kiállítás másik központi témája az asszisztensrendszerek, melyekkel a Jungheinrich tehermentesíti ügyfeleinek mindennapi munkavégzését és növeli a raktárban a hatékonyságot, valamint a biztonságot. Emellett a virtuális kiállítás látogatói megismerhetik a lítiumion-technológia területén fejlesztett legújabb gépeket és energia megoldásokat. 

„Virtuális kiállításunk remek példa arra, hogyan lehet proaktívan, innovatív módon és kreatívan eljárni egy komoly kihívást jelentő helyzetben és bizonyíték arra, hogy rövid időn belül mennyi különleges dolog lehetséges. Reméljük, hogy a nagyszabású rendezvények helyzete belátható időn belül változni fog és akkor a jövőben virtuális és valóságos rendezvények egyvelegét tudjuk kínálni” - magyarázta Erlach.