Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
A Gebr. Heinemann a Jungheinrich rugalmas bérflottáját választotta
06/18/2021

A Gebr. Heinemann a Jungheinrich rugalmas bérflottáját választotta

A Gebr. Heinemann globális utazási kiskereskedelmi vállalat logisztikai központjaiban mostantól a Jungheinrich targoncák végzik az üzemen belüli logisztikai feladatokat.

A világszerte mintegy 600 vámmentes (duty-free) üzletet üzemeltető, illetve ellátó vállalat egy rugalmas bérelhető targoncaflotta mellett döntött, amely könnyedén és gyorsan képes a kereslet változásaihoz igazodni. „Partnert kerestünk  targoncaparkunk optimalizálásához. A Jungheinrich Rental Fleet Management rendszerével cégünk rugalmas, fenntartható és költséghatékony működést ér el” - nyilatkozta Dr. Dirk Schneider, a Gebr. Heinemann kereskedelmi igazgatója.

Az együttműködés megkezdése előtt a Jungheinrich és a Gebr. Heinemann közösen elemezte a meglévő targoncaállományt. Ennek során beazonosították azokat az anyagmozgató gépeket, amelyeket eddig nem használtak ki vagy nem a felszereltségüknek megfelelően alkalmaztak. Az elemzés alapján a Jungheinrich értékesítési csapata 170-ről 95-re tudta csökkenteni a Gebr. Heinemann-nál használt targoncák számát, ami mintegy 45 százalékos megtakarítást jelent. A szezonálisan jelentkező többletigényre pedig további targoncák rendelkezésre bocsátását tervezték be. Ha váratlanul merülne fel plusz igény, a Jungheinrich a lehető legrövidebb időn belül szállít további targoncákat. Fordított esetben pedig rövid határidőn belül elviszi azokat a gépeket, amelyekre már nincs szükség. Ez a rugalmas rendszer segít a Gebr. Heinemann cégnek elkerülni a kapacitásfelesleget, és az immáron kisebb flotta ellenére biztosítja a magasfokú rendelkezésre állást, ráadásul jelentősen csökkenti a logisztikai központ üzemeltetési költségeit.

Christian Erlach, a Jungheinrich AG igazgatótanácsának értékesítésért felelős tagja erről így nyilatkozott: „Bérflotta menedzsmentünk rugalmasságot, biztonságot és átláthatóságot kínál, miközben hosszú távon csökkenti a költségeket. Ezért tökéletes megoldás minden olyan ügyfél számára, akinek az üzleti tevékenysége szezonális ingadozásoknak van kitéve. Nagyon örülünk, hogy a Gebr. Heinemann csapatával együttműködve a flottát az elkövetkező években is folyamatosan fejleszthetjük.”