Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
A legjobb logisztikai márka 2020
04/17/2020

A legjobb logisztikai márka 2020

A Jungheinrich sorozatban negyedik alkalommal nyerte el a „A Legjobb Logisztikai Márka” díjat.

Hamburg: A Jungheinrich a „Legjobb Logisztikai Márka” 2020-ban. Ezzel a hamburgi intralogisztikai nagyvállalat sorozatban negyedik alkalommal nyerte el az ágazat elismert kitüntetését az „Anyagmozgatás, raktártechnika, komissiózás” kategóriában. Az „IT raktárirányítás” kategóriában pedig a megtisztelő második helyet érte el a Jungheinrich.

Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója így nyilatkozott: „Óriási siker számunkra, hogy sorozatban négyszer elnyertük a „Legjobb Logisztikai Márka” kitüntetést. Emellett a logisztikai IT területen elért második helyezés megerősítés a Jungheinrich számára, hogy a konzekvens fejlesztéseinkkel teljes körű szolgáltató vállalatként működünk az üzemen belüli logisztikában. Aki a Jungheinrichet választja, garantáltan innovatív termékekhez és megoldásokhoz jut. Azt szállítjuk, amit ígérünk, sőt néha még többet is. Így biztosítjuk az emberek ellátását szolgáló ellátási lánc működését az egész világon. A jelenlegi helyzetben ez különösen fontos! Ez a Jungheinrichnek, a „Legjobb Logisztikai Márkának” a célja.

Az idei évben összesen több mint 250 vállalat szállt versenybe a „Legjobb Logisztikai Márka” címért. A Logistik Heute szaklap olvasói és Szövetségi Logisztikai Egyesület tagjai 12 kategóriában választották ki a legjobb  márkákat.