+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Business Superbrands díj logo
05/10/2021

Business Superbrands díj 2021

Idén tizenharmadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjat a Jungheinrich Hungária Kft.-nek.

Már tizennegyedik alkalommal ült össze a jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Jungheinrich márkát újra érdemesnek találta a Business Superbrands 2021 védjegy viselésére.

Business Superbrands Program

Idén tizennégy éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Business Superbrands díj 2021 II.

A Superbrandsről bővebben: www.hungary.superbrands.com