+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
LogiMAT 2022
05/13/2022

Jungheinrich a LogiMAT kiállításon

Új dimenzió az intralogisztikában

  • A Jungheinrich ismét a LogiMAT legnagyobb kiállítója 1160 négyzetméteren.
  • Új termék bemutatása, "amely megváltoztatja a teret és az időt"
  • Fenntartható intralogisztika az automatizálás, a digitalizáció és az e-mobilitás területén
  • Digitális esemény, online mindenki számára elérhető

Stuttgartban évente megrendezésre kerülő Nemzetközi Disztribúciós, Anyag- és Információáramlási Szakvásár, a LogiMAT a világjárvány miatt kétszer egymás utáni évben lemondásra került. Idén azonban ismét megrendezik Európa egyik legnagyobb intralogisztikai rendezvényét. A pandémia előtti időkhöz hasonlóan a legnagyobb kiállító ismét a Jungheinrich. A vállalat standján bemutatásra kerül minden a jövő raktára számára, valamint a vásár első napjára egy nagyon különleges termékbemutatót jelentettek be.

Aki a jövő intralogisztikáját akarja alakítani, annak új utakon kell járnia, folyamatosan újra kell gondolnia a folyamatokat és új dimenziókat kell felfedeznie. A Jungheinrich ezt mindig is nagy szenvedéllyel tette, amiről az idei LogiMAT-on, május 31. és június 2. között Stuttgartban ismét meggyőződhetünk. A hamburgi intralogisztikai szakértő a 9-es csarnokban található 1160 négyzetméteres standjával, valamint a 7-es és 9-es csarnokok közötti további szabadtéri területekkel idén is a legnagyobb kiállítója az iparág vezető vásárának, és bemutatja legújabb fenntartható innovációit az automatizálás, a digitalizáció és az e-mobilitás területén.

"Hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tesszük az intralogisztikát" - nyilatkozta Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési igazgatótanácsának tagja, és bejelentette, hogy május 31-én, a LogiMAT nyitónapján olyan termékeket mutatunk be, "amelyek megváltoztatják a teret és az időt". Azt még titok fedi, hogy pontosan milyen termékekről van szó. A vállalat eddig csak annyit hozott nyilvánosságra, hogy ez egy teljesen új, önálló intralogisztikai megoldás kerül bemutatásra. "Egy teljesen új terméket mutatunk be, amellyel a hatékonyság új dimenzióját érjük el ügyfeleink raktáraiban" - mondta Erlach.

A LogiMAT látogatói a vásár első napján a Jungheinrich standjánál a Jungheinrich márkanagykövetével, Nico Rosberggel is találkozhatnak. A fenntarthatósági vállalkozó és 2016-os Forma-1-es világbajnok az elektromobilitás és a fenntartható vállalkozói szellem kiemelkedő szószólója. "A Jungheinrichnek és nekem közös a célunk: az e-mobilitás és az intelligens technológiák segítségével fenntarthatóbbá akarjuk tenni a világot" – fejtette ki Rosberg.

A Jungheinrich a LogiMAT 2022 kiállításon emellett bemutatja automatizált raktározási rendszereinek és mobil robotjainak széles választékát. Az automata önvezető eszközök (AGV-k) kínálatának legújabb bővítésével, az autonóm mobil robot (AMR) arculee-vel a Jungheinrich a megoldások még szélesebb spektrumát fedi le, amely mostantól az alacsony vagy magas emelésű feladatoktól, a magasraktári felrakástól, a talajszinten zajló szállítástól, a vontatástól, a rakomány alatti szállítástól egészen a robotizált árukezelésig terjed. A Jungheinrich stand kiemelt látványossága partnerének, a Magazinonak Soto típusú robotja, az IFOY-díjra jelölt EKS 215a típusú önvezető targonca és a Jungheinrich család legújabb tagja, az arculus arculee típusú autonóm mobil robotja.

A Jungheinrich standján a legújabb, úgy nevezett POWERLiNE, integrált lítiumion akkumulátorral szerelt targoncák is megtekinthetők. Ezek közé tartozik az IFOY-díjra jelölt ERD 220i elektromos raklapemelő targonca és az ERE 225i elektromos emelőkocsi. A Jungheinrich a lítiumion-technológia úttörője az intralogisztikában. Az integrált lítiumion akkumulátor koncepcióval a Jungheinrich ismét új mértéket teremt az iparágban. Az eredmény: jelentősen kisebb méretek, jobb mozgékonyság, nagyobb kényelem és biztonság. A POWERLiNE gépek további különlegessége, hogy a kiszállításig teljesen CO2-semlegesek. Összességében a lítiumion-technológia nagyban hozzájárul a fenntarthatóság növeléséhez az intralogisztikában. Megbízhatóan nagy teljesítményével, csökkentett energiafogyasztásával, gyors töltési idejével és karbantartásmentességével már számos vállalatot meggyőzött.

Mindazok számára, akik nem tudnak személyesen részt venni a stuttgarti LogiMAT-on, a Jungheinrich 2022. június 9-én egy digitális esemény keretében is bemutatja a vásár kiemelt eseményeit. A virtuális eseményen mindenki részletesen megismerheti, hogyan alakítja a Jungheinrich a jövő raktárát, és a személyes eszmecserék során tanácsokat kaphat a Jungheinrich szakértőitől.

További információ: www.jungheinrich.com/en/logimat