+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
BLG_press
08/31/2021

Jungheinrich flotta az erfurti a BLG Logistics vállalatnál


57 elektromos homlokvillás targonca a bútorlogisztika számára.

Rugalmas alkalmazás: EFG 216k típusú fordulékony targonca.

Megbízható, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat. 

A Jungheinrich 57 darab elektromos villástargoncát szállított az erfurti BLG Logistics Groupnak. A flotta főként kompakt EFG 216k típusú, háromkerekű targoncákból áll. Ez a típus dupla hátsó kerékkel fölszerelt, így a targonca képes 180°-os fordulatot végezni helyben, ezáltal rugalmas munkavégzés válik lehetővé egészen szűk helyeken is. Az EFG 216k típusú targonca különösen jól használható rámpákon történő alkalmazásra és teherautók gyors be-, valamint kirakodására. Ráadásul a targonca akár 1600 kg tömegű teher be- és kitárolására is képes, mintegy hét méteres magasságig. Gregor Ringwelsky, a Jungheinrich kiemelt-ügyfél-kapcsolati menedzsere elmondta: „Az EFG 216k típusú a legmegfelelőbb targonca a bútoriparra szakosodott BLG erfurti elosztóközpontja számára. Nagyon örülünk, hogy sárga flottánk a jövőben itt végez szolgálatot.”

EFG 216k: a sokoldalú mindenes

A háromfázisú váltóáramú technológia és a Jungheinrich energiatakarékos PureEnergy koncepciója különösen nagy hatékonyságot garantál az EFG 216k típusú targoncák számára. Ezeket ugyanis az üzemi körülményektől függetlenül egyetlen akkumulátor-töltéssel két műszakon keresztül lehet használni. Az EFG 216k targonca kormányoszlopának magassága és dőlése állítható, a kezelőelemek kar- és tengelykiosztása pedig testreszabható. A targonca így ergonomikus munkahelyet és magas szintű kényelmet biztosít a használat során.

Megbízható ügyfélszolgálat a Call for Service alkalmazáson keresztül

A BLG új targonca-flottájához a Jungheinrich teljes körű szervizcsomagot kínál. Ez magában foglalja a szerviz-applikáció használatát, amellyel a Jungheinrich ügyfélszolgálata a mobil terminálról közvetlenül és éjjel-nappal elérhető. Így garantálható a különösen magas szintű tervezési megbízhatóság és a flotta folyamatos üzemkészsége. A BLG sok időt takarít meg az alkalmazás használatával, az aktuális feldolgozási állapotot pedig bármikor meg tudja tekinteni.

Sikeres együttműködés

A Jungheinrich és a BLG Logistics már más helyszíneken is sikeresen együttműködik. A BLG geiselwindi és waiblingeni telephelyeit például a közelmúltban szerelték fel olyan Jungheinrich targoncákkal, amelyek a jól ismert lítium-ionos technológiát használják.