Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ifDesign ERE225i
05/24/2022

Kompakt precizitás. iF Design Award

iF Design Award díjazott a Jungheinrich ERE 225i raklapszállító

  • Kitüntetés az erős innovációért és a kiemelkedő tervezési minőségért
  • A fordulékonyság, a biztonság, a kényelem és a fenntarthatóság egyedülálló kombinációja
  • 270 mm-rel rövidebb méret a beépített lítiumion akkumulátornak köszönhetően

A Jungheinrich ERE 225i elektromos emelőkocsi elnyerte a világhírű iF Design Award kitüntetést az "Autók és járművek" kategóriában. A raklapszállító magas szintű innovációjával és kiemelkedő formatervezési minőségével nyűgözte le a zsűrit. A jármű alvázába teljesen integrált lítiumion akkumulátorral az ERE 225i egyedülálló módon ötvözi az agilitást, a biztonságot, a kényelmet és a fenntarthatóságot.

"A sikeres formatervezés láthatóvá teszi a termék jellemzőit, és egyúttal eligazítást nyújt a felhasználóknak" - nyilatkozta Andreas Knie, a Jungheinrich ipari formatervezője. "Az ERE 225i esetében első pillantásra világossá válnak mindazok a teljesítményígéretek, amelyekre a Jungheinrich ügyfelei számíthatnak: kompaktabb, kényelmesebb és biztonságosabb, mint bármely más emelőkocsi a kategóriájában, és ez meg is látszik rajta."

Az ERE 225i innovatív kialakításának köszönhetően a gép L2 mérete 270 mm-rel rövidebb, mint elődjéé. Ez jelentősen csökkenti az eszköz fordulási sugarát. A kezelők számára jelentősen javult a manőverezőképesség, ami biztonságos szállítási műveleteket tesz lehetővé a legszűkebb helyeken is. A rögzített oldalvédők optimális védelmet nyújtanak, ugyanakkor magas szintű munkakomfortot biztosítanak.

Az iF Design Award zsűrije szerint az ERE 225i ezzel több szempontból is kategóriájának egyik legjobb eszközévé vált. Ez tükröződik a következetesen magas pontszámokban is. A 75 neves nemzetközi formatervezési szakértőből álló zsűri háromnapos kiválasztási folyamat során határozta meg az idei győzteseket. Az iF Design Award 2022-ben ismét kilenc szakterületen és összesen 81 kategóriában díjazta a kreatív márkákat, újonnan induló és induló vállalkozásokat a kiváló formatervezésért. 

"Nagyon örülünk, hogy az ERE 225i elnyerte ezt a neves formatervezési díjat. Ez nem csak egy kiemelkedő díj számunkra, mint tervezőcsapat számára, hanem elismerés és motiváció is mindazok számára, akik hozzájárultak a termék létrehozásához" - mondta Knie.