Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
RedDot ERE 225i
06/21/2022

Nagy kitüntetés a kisméretű targoncának

Jungheinrich ERE 225i elnyerte a Red Dot-díjat

A Jungheinrich ERE 225i elektromos raklapszállító targonca júniusban elnyerte a Red Dot Design Award díjat. A zsűrit lenyűgözte az ERE 225i különleges formatervezési koncepciója, amely a teljesen integrált, kompakt lítiumion akkumulátornak köszönhetően egyedülálló módon ötvözi az agilitást, a biztonságot, a kényelmet és a fenntarthatóságot. Rövid időn belül ez a második ilyen jellegű díj az ERE 225i számára. A raklapszállító májusban már elnyerte az iF Design Award díjat.


Az integrált lítiumion akkumulátornak köszönhetően az ERE 225i 270 mm-rel rövidebb elődjénél. Ez jelentősen csökkenti a gép fordulási sugarát. A kezelők számára azért előnyös a jobb manőverezőképesség, mivel biztonságos szállítást tesz lehetővé szűk helyeken. A fix oldalelemek optimális védelmet nyújtanak, miközben magas szintű munkakomfortot biztosítanak.

"Terméktervezésünk célja, hogy a gépek legfontosabb jellemzői közvetlenül felismerhetők és magától értetődőek legyenek. A kis méret, a tartósság, a biztonság és az agilitás mint főbb jellemzők egyértelműen láthatók, és már a formatervezésen keresztül megmutatják, hogy a Jungheinrich ügyfelei mire számíthatnak" - nyilatkozta Andreas Knie, a Jungheinrich ipari formatervezője. "Nagyon örülünk, hogy az ERE 225i elnyerte ezt a rangos formatervezési díjat. Ez nemcsak számunkra, mint tervezőcsapat számára jelent kiemelkedő díjat, hanem elismerést és motivációt is mindazok számára, akik hozzájárultak a termék létrehozásához."

Az ERE 225i messze a legkompaktabb teherautó a kategóriájában. A Jungheinrich POWERLiNE részeként az ERE 225i teljesen CO2-semleges az ügyfélhez történő kiszállításáig, így különösen fenntartható intralogisztikát tesz lehetővé a raktárban.

A Red Dot Award 1955 óta díjazza minden évben több mint 50 kategóriában a világ legjobb és leginnovatívabb termékeit. Minden évben a design, a tudomány és az újságírás területén dolgozó független szakértőkből álló nemzetközi zsűri választja ki a több ezer beérkezett pályázat közül azokat a termékeket, amelyek kiemelkednek formatervezési minőségükkel.