Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Best of Industry Award - ETV 216i tolóoszlopos targonca
06/29/2020

Best of Industry Award / Az ipar legjobbja - ETV 216i tolóoszlopos targonca

A Best of Industry Award-dal, azaz az Ipar Legjobbja Díjjal minden évben az ipar legkiválóbb termékeit jutalmazzák. Az ETV 216i típusú lítiumion tolóoszlopos targoncánk meggyőzte a zsűri minden tagját és kiérdemelte ezt az elismert díjat.

Győztes a hatékonyság terén: az Ipar Legjobbja az ETV 216i

Az MM Maschinenmarkt kiadó felismerte, milyen lenyűgöző innovációk vannak az ipari termékkategóriákban is és immár ötödik éve hirdette meg pályázatát. Örömmel számolhatunk be róla, hogy a világ első integrált lítiumion technológiával működő tolóoszlopos targoncája, az ETV 216i meg tudta győzni az iparági szakértőket és elnyerte a Jungheinrichnek ezt az elismert díjat az „Anyagáramlás“ kategóriában. Alapos kiválasztási folyamat után 31 nevező indult tizenegy kategóriában a díjért. A végső győzteseket a független targokból álló zsűri és az MM Maschinenmarkt online szavazói választották ki.

Az ETV 216i típust a Jungheinrich házon belül fejlesztette norderstedti gyárában. A kiváló mérnöki munka mellett meggyőző a tágas kezelőhely a kezelők számára, a kiváló kilátás minden irányban és a maximális energiahatékonyság. Az ETV 216i a ki- és betárolási, illetve a komissiózási műveletek során folyamatos magas teljesítményt biztosít, kihasználva az erős és helytakarékos beépített lítiumion akkumulátor előnyeit. A rendszer lelke a gyárilag beépített lítiumion akkumulátor, amely rendkívül hosszú élettartamú, rövid időt alatt feltölthető és nem igényel karbantartást. Nincs szükség akkumulátorcserére és ez mindenképpen sok időt, valamint költséget takarít meg.

Az ETV 216i ezen elismerése újabb bizonyíték számunkra, hogy termékeink és megoldásaink folyamatos fejlesztésével felkészültek vagyunk a jövő kihívásaira olyan időkben is, amikor körülöttünk minden bármikor, gyorsan változhat.