Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Best of Industry Award: SLH300
07/11/2019

Best of Industry Award: SLH300

Különböző technológiákhoz alkalmas töltőrendszer: savas ólom-, valamint lítiumion-akkumulátor töltése.

Különböző teljesítmények számos választási opcióval a maximális hatékonyság érdekében.

Különböző hálózati és gépi feszültséghez.

Würzburg/Hamburg: A Jungheinrich SLH 300 akkumulátortöltő rendszere elnyerte a  Best of Industry Díjat az üzemeltetés  kategóriában. Az SLH 300 a nagyfrekvenciájú töltőberendezések új generációjához tartozik, amely mind savas ólom-, mind pedig lítiumion-akkumulátorok töltésére alkalmas. A zsűri kiemelte a technológiákon átívelő megoldás és a multitechnológiás töltés fontosságát. Az SLH 300 mindkét technológiához a legjobb tulajdonságokat biztosítja.

A saját fejlesztésű, a Jungheinrich norderstedti üzemében gyártott berendezés a Jungheinrich rendszermegoldások nélkülözhetetlen eleme. Ezzel a berendezéssel a Jungheinrich egy optimálisan összehangolt csomagot kínál egy kézből, amit a targonca, az akkumulátor és a töltőberendezés együttesen alkot.

„Az SLH 300 tökéletes megoldást nyújt a növekvő lítiumion piac igényeire, egyben okos megoldást jelent a hagyományos savas ólomakkumulátorokhoz is. Az új SLH 300 egy igazi mérföldkő a töltőberendezések piacán. Jövőbe mutató kommunikációs csatlakozási lehetőségekkel, kiváló energiahatékonysággal, valamint az egységes és intuitív kezeléssel a Jungheinrich technológia előnyei meggyőzőek ügyfeleink számára.” - nyilatkozta Dietrich Vahldiek, a Jungheinrich energiatárolókért és töltőberendezésekért felelős termékmenedzsere.

Átgondolt változatosságával minden alkalmazás esetén optimális ár-teljesítmény arány érhető el: az SLH 300 15-320 Amper között számos feszültségtartományban és különböző, országonként változó feszültségeknek megfelelően rendelhető. Maximális rugalmasságot nyújt a felhasználónak és számos opcióval rendelkezik, mint például részletes kijelző vagy Aquamatik-elektrolit utántöltés vezérlés. A versenyben egyedülállóan egy szenzor segítségével intelligens vízutántöltőrendszerrel rendelkezik: amennyiben a vízszint túl alacsony, a töltőkészülék Aquamatik jelzője észleli ezt. A víz automatikusan utántöltésre kerül. Ennek köszönhetően az akkumulátor élettartama hosszabb lesz és a felhasználó költségeket takaríthat meg.

A berendezés további előnye a jövőbeni fejlesztésekre is előkészített kapcsolódási lehetőség, például egy saját fejlesztésű telematikmodul inegrálása, melynek segítségével a teljes targoncaflotta áramfelhasználása transzparensen áttekinthető.

A töltőberendezés használatának további előnye az egyszerű üzembe helyezés és kezelés. Az SLH 300 moduláris rendszer, azaz kombinálható modulokból épül fel. Külső egységes házból, a megfelelő hálózati részből, teljesítménymodulokból, a kijelzőből és további opciós elemekből áll. A sorozat valamennyi készüléke falra is szerelhető kivitelben is elérhető. A rögzítés vagy felállítás után a kompakt méretű, könnyű töltőberendezések egyből üzembe helyezhetők. Intelligens kezelési koncepció biztosítja a készülékek egyszerű használatát, a LED állapotkijelző nagyobb távolságból is jól látható.