+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Kooperáció a Riwal és a Jungheinrich között
05/21/2019

Nemzetközi kooperáció a Riwal és a Jungheinrich között

Együttműködés a nemzetközi bérbeadás területén

Közös, teljes körű, optimális megoldás

Közös ajánlat targoncákra és személyemelőkre

Hamburg/Dordrecht: A Jungheinrich, mint vezető vállalat az intralogisztikai megoldások területén és a Riwal, mint személyemelők és teleszkópos rakodók kölcsönzője a jövőben nemzetközi szinten együttműködnek az eszközök bérbeadása során. A Jungheinrich a Riwal emelőeszközeit fogja alkalmazni a logisztikai központokban, míg a Riwal a Jungheinrich gépeit ajánlja más szegmensekben. Céljuk egy olyan globális szolgáltatás létrehozása, amely során mindkét vállalat ügyfelei könnyebben hozzájuthatnak a megfelelő eszközökhöz: targoncákhoz, személyemelőkhöz és teleszkópos rakodókhoz. Hollandiában, Belgiumban, Szlovéniában és Németországban már jelenleg is működik a kooperáció, melyet 2019 folyamán további országokra is kiterjesztenek.


Pedro Torres, a Riwal üzemeltetési igazgatója így nyilatkozott: „A Riwal részéről nagy öröm számunkra, hogy kooperációnak köszönhetően szélesebb körű kínálatot tudunk biztosítani ügyfeleinknek és egy olyan vezető vállalattal tudunk együttműködni, mint a Jungheinrich, amely az intralogisztikai ágazatban nemzetközi szinten van jelen.”

Kerk Wichmann, a Jungheinrich AG bérlet üzletágának igazgatója folytatta: „A Jungheinrichnél az ügyfél a legfontosabb. A Riwallal közösen egy szélesebb és optimálisan összehangolt termékkínálatot tudunk nyújtani a piacon. Az együttműködéssel jelentősen könnyebb és hatékonyabb lesz ügyfeleink kiszolgálása a targoncák és személyemelők bérbeadása területén. Örülünk a közös munkának a Riwallal, mert következetesen ki tudjuk használni az üzleti lehetőségeket, mivel mindkét vállalat ugyanazokat az értékeket képviseli.”


Legutóbb a Riwal és a Jungheinrich a 2018-as Volvo Ocean Race vitorlás földkerülő versenyen dolgoztak együtt. A Riwal, mint a verseny hivatalos szállítója biztosította a mobil hajószerelőket személyemelőkkel és a Jungheinrich szállította a targoncákat. A Riwal és a Jungheinrich eszközeit használták világszerte a vendéglátóhelyek építésénél a különböző kikötőkben.