+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
stage arculus HU
A jövő intralogisztikáját alakítjuk

Új taggal bővült a Jungheinrich család. Az arculus szoftver és robotikai vállalattal.

Két olyan vállalat egyesül, amelyek elkötelezettek a fenntarthatóság mellett. Így már közösen tudunk vállalatának jövőbe mutató automatizálási megoldásokat nyújtani.

Az automatizálás a Jungheinrich stratégiájának motorja. Az Önök által támasztott kihívások segítik e téren az innovációkat. Az arculus GmbH átvétele egy izgalmas fejlesztés, amely megerősíti elköteleződésünket a jövőbe mutató technológiák iránt.

Az arculus egy szoftver és robotikai vállalat

Az arculust 2016-ban alapították és egy olyan szoftver- és robotikavállalat, amely valóban megvalósítja a moduláris gyártást. A Jungheinrich és az arculus együttesen nem csak ugyanazon értékek szerint működik, hanem közös a célunk is, azaz olyan megoldást kínáljunk Önnek, mellyel gyorsan és hatékonyan megvalósíthatja automatizálási célkitűzéseit.

Teljes körű automatizált termékválaszték

Az arculee AMR (Autonomous Mobile Robot) kiegészíti a Jungheinrich AGV/AMR termékkínálatát és az ún. Underload Transport (rakomány alatti szállítás) és az "áru az emberhez" (G2P) alkalmazást is lehetővé teszi. Olyan mobil robotokat (AGV/AMR) kínálunk Önnek, melyek minden igénynek megfelelnek: raklapszállítás- vagy emelés, talajszinten történő szállítás, magasraktári betárolás, rakomány vontatása vagy rakomány alatti szállítás AMR-rel, "áru az emberhez" komissiózás (G2P) vagy "robot az áruhoz" alkalmazás.  A VDA 5050 standard csatlakozási pont alapján az arculus egy olyan vezérlési rendszert biztosít, amely különböző gyártók robotjait is képes vezérelni, így az Ön alkalmazásait egy megoldásként össze tudjuk hangolni különböző gyártók rendszereivel .

Jungheinrich és arculus: közös célok

Amellett, hogy mindkét vállalatnak Németországban van a székhelye, magas szintű mérnöki szaktudás,  a kutatás és fejlesztés terén elért sikerek, és az elkötelezettség a kiváló minőség mellett jellemző a Jungheinrichre és az arculusra is. Mindig az Ön igényei állnak tevékenységünk középpontjában és célunk a fenntarthatóság az automatizálás hatékonyságán keresztül. A Jungheinrich akvizíciójával az arculus automatizálási fejlődését jobban tudjuk támogatni és ezáltal elősegíteni a váltást világszerte egy rugalmas, hatékony és fenntartható gyártási folyamatra. Együttműködésünk során Ön nemcsak a mobil robotokkal kibővített termékválasztékunkból profitálhat, hanem globálisan elérhető erőforrásainkból is. A vásárlás után szervizszolgáltatásaink továbbiakban is segítik üzemeltetését és a legnagyobb projektekben is megfelelünk az Ön elvárásainak.

Közös út az automatizáláshoz

A robotok intralogisztikai folyamatokba történő bekapcsolásával vállalata új szintre léphet a rugalmasság, az ellenőrzés és a hatékonyság terén, és a gyors tanulás révén folyamatos optimalizálás valósítható meg. Ön, mint a Jungheinrich partnere kockázat nélkül, egyszerűen elérheti innovációinkat, melyek az automatizálási technológia területén vezető, dinamikus start-up vállalat és a megbízható, nagy múlttal rendelkező és bevált globális vállalat közös együttműködésének eredménye. 

A Jungheinrich és az arculus közösen, jövőbe mutató automatizálási megoldásokat biztosít Önnek, melyek gyorsan és globálisan az Ön igényeire szabottan illeszthetők, illetve megkönnyítik Önnek az automatizálási célok elérését, mivel minden gyorsan és hatékonyan egy kézből elérhető.

DR. Lars Brzoska
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

Az arculus-szal közösen tovább növeljük a szinergiákat az automatizált logisztika terén. Új fejezetet nyitunk a jövő raktárának történelmében.

arculus Rusitschka
Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

A Jungheinrichben tökéletes partnerre találtunk arra, hogy világszerte fellendítsük az átállást egy rugalmas, hatékony és fenntartható gyártási módra.

https://www.arculus.de/