Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Elsőosztályú vontatmánymegoldások
07/20/2020

Elsőosztályú vontatmánymegoldások - Jungheinrich-Neumaier együttműködés

A Neumaier INDUSTRY TRAIN vontatmány megoldásaival a Jungheinrich a legmodernebb technológiát kínálja ügyfeleinek. A vállalat az ügyfelekre szabott megoldások szakértője.

Innovatív vontatmánymegoldások, az ügyfelek egyéni igényeire szabottan. Ez a célja a Jungheinrich és a Neumaier között létrejött új együttműködésnek. A Neumaier INDUSTRY TRAIN ipari vontatmánymegoldásaival a Jungheinrich, mint vezető vállalat az intralogisztika területén, még jobban ki tudja szolgálni a növekvő piaci igényeket a vontatmányok szegmensében és hatékony megoldásokat kínál az ügyfelek igényeire szabottan.

A Neumaier INDUSTRY TRAIN vontatmányt egy standard alapmodul és egy egyedileg kialakított szállítórendszer alkotja. Két különböző járműtípus választható beltéri, illetve kültéri alkalmazásra. A hasznos teher elérheti szállítókocsinként a 3 tonnát. A teherhordó egységek felvételére és szállítására különböző rendszerek választhatók. Az egyszerű C kerettől az állítható villával felszerelt E kereten keresztül egészen a komplex szállítórendszerekig, melyek több trolikocsi szállítására is alkalmasak. Különlegessége, hogy nem az ügyfél által használt szállítóeszközhöz illeszkedik, hanem a vontatmány illeszthető a szállítóeszközhöz és az ügyfelek igényeihez.

A Jungheinrich EZS típusú elektromos vontatótargoncáival, melyek vontatási képessége eléri a 28 tonnát, az INDUSTRY TRAIN nagyteljesítményű megoldást biztosít az üzemen belüli logisztikában. A vontatmány minden eleme összeköttetésben van egymással és egységes gépként mozog. Nagyfokú biztonság, innovatív, jövőbe mutató technológia és ügyfélre szabott megoldás garantálja az üzemen belüli anyagellátás stabil és biztos folyamatát.

Az INDUSTRY TRAIN vontatmány rendszerekről további információ érhető el a www.industry-train.com oldalon.

Vélemények az együttműködésről:

Matthias Maurin, a Jungheinrich vontatókért felelős vezetője:
„A Neumaier ipari vonatszerelvénye, az INDUSTRY TRAIN pontosan illeszkedik kínálatunkhoz és filozófiánkhoz. Szolgáltatóként a legjobb megoldásokat szeretnénk partnereinknek biztosítani. A Neumaierben egy olyan együttműködő partnerre találtunk, aki ugyanezt a célt tűzte ki magának.”

Bernd Neumaier, a Neumaier Industry GmbH & Co. KG ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:
„Rendkívüli öröm számunkra, hogy együttműködhetünk a Jungheinrichhel. Vállalatunk számára mindig az ügyfelek igényei a legfontosabbak. A saját fejlesztési és összeszerelési részleg, valamint a saját lemezkészítés lehetővé teszik, hogy teljesen egyedi megoldásokat gyárthassunk. A Jungheinrich olyan partner, aki ugyanúgy gondolkodik, mint mi és ügyfeleinek egyénre szabott, telkes körű megoldásokat szeretne nyújtani - a vontatmányrendszerek terén is.”

Neumaier 

A Neumaier Industry GmbH & Co. KG a fekete-erdei Hofstettenben működő középvállalat. Az ipari lemezgyártás mellett a vállalat szakterületéhez tartozik az intralogisztikai gépek és berendezések fejlesztése, tervezése, valamint gyártása. A vontatmányrendszereken kívül a Neumaier targoncákhoz gyárt forgatható kezelőhelyet és teljes körű automatizálási megoldásokat kínál az intralogisztikai ágazat számára.

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, automata rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 18.000 munkavállalót foglalkoztat és 2019-ben 4,07 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.


Képleírás: INDUSTRY TRAIN vontatmányrendszer IT800 kültéren is alkalmazható modulokkal és különböző szállító rendszerekkel. A vontatmányt a Jungheinrich EZS 570 típusú elektromos vontatója húzza.