+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Finanszírozás

Raklapemelők és targoncák finanszírozása rugalmas, tervezhető finanszírozása

Egy jól megválasztott finanszírozási szerződés likviditást és függetlenséget biztosít a vállalatnak. Különböző targonca finanszírozási lehetőségeinkkel rugalmasan válaszolhat a csúcsidőszakban megnövekedett igényekre és folyamatos költségkontroll alatt tarthatja raktártechnikai eszközeit. Használjon ki Ön is Jungheinrich targoncákat és állványrendszereket,   finanszírozza az eszközöket kedvező havi díj ellenében.

A Jungheinrich az Ön megbízható partnere vállalatának teljes intralogisztikájában. Vezető szolgáltatóként a raktártechnika területén nemcsak kiváló minőségű, megbízható targoncákat, raklapemelőket biztosítunk, hanem ezen eszközök rugalmas és egyedi finanszírozását is a Jungheinrich Financial Services szolgáltatásán keresztül.

Profitáljon Ön is szakértelmünkből - mi Önnel közösen alakítjuk ki az igények szerint megoldásokat az üzemen belüli logisztikában. Finanszírozási ajánlatainkkal Ön

  • dinamikusan reagálhat a megnövekedett forgalomra,
  • a legújabb technológiára cserélheti anyagmozgató gépeit és raktártechnikáját– a targoncáktól kezdve egészen a raktári állványrendszerekig, és
  • tervezhetően bővítheti gépparkját és invesztálhat a legújabb eszközöbe.

Hogyan tudja sikereit finanszírozni?

Igényekre szabott finanszírozási megoldásokat kínálunk, melyek rugalmasságot és tervezhetőséget garantálnak.

Gyártói finanszírozás a Jungheinrich Financial Services szolgáltatásán keresztül.

Raklapemelőt, villástargoncát vagy egy teljes állványrendszert szeretne finanszírozni? A Jungheinrich AG 100%-os leányvállalataként egyedi kondíciókat biztosítunk Önnek, amelyek leginkább megfelelnek vállalata egyéni igényeinek. Így Ön azt a finanszírozási formát kapja, amelyre szüksége van - maximális biztonsággal és likviditással.

Miért előnyös Ön számára a gyártói finanszírozás?

  • Rugalmas, az Ön igényei szerint kialakított szerződés.
  • Rövid ügyintézés, lebonyolítás.
  • Minden szolgáltatás egy szerződésben.
  • Többéves piaci tapasztalat a Jungheinrich AG 100%-os leányvállalataként.

Csak használat vagy megvásárlás? Ez az Ön döntése.

Segítünk Önnek abban, hogy megtalálja az optimális megoldást  targoncájának vagy más logisztikai- és raktári berendezésének finanszírozására.

Ideiglenes használat: megnövekedett mennyiségeket kell kezelnie? Akkor bővítse targoncaparkját egy targoncával csak korlátozott ideig annak érdekében, hogy a nagyobb forgalmat kezelni tudja. Ha a futamidő végén már nincs szüksége a gépre, akkor nem is kell átvennie.

Saját tulajdon:  vásároljon új targoncákat vagy raktártechnikai eszközöket - az egyedi futamidőnek és kényelmes havi díjnak köszönhetően rugalmasan és tervezhetően finanszírozhatja villástargoncáját, raklapemelőjét és további eszközeit.

Jungheinrich Financial Services – pénzügyi szolgáltatások - a kezdetektől a legjobb megoldás

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele