+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Eredeti pótalkatrészek

Eredeti alkatrészek

Az eredeti biztonságot nyújt

Csak az eredeti pótalkatrészben rejlik a gyártó szakértelme

A Jungheinrich szerviz világszerte eredeti alkatrészeket használ. Csak az eredeti alkatrész biztosítja az összes részegység optimális működését, ezáltal a megbízható és értékálló üzemeltetést.

Az eredeti tartalmazza garanciát

Jungheinrich tanúsított minőséget garantál

Csak egy Jungheinrich eredeti pótalkatrész teljesíti a járművel és anyaggal szemben támasztott magas teljesítmény követelményeket. Idegen alkatrészek használata súlyos balesetet és költséges meghibásodásokat okozhat.

Az eredeti éjjel érkezik

Jungheinrich világszerte 98%-os pótalkatrész rendelkezésre állást kínál.

Targoncája meghibásodott és inkább tegnap lenne már szüksége az alkatrészre, mint ma? Az éjszakai expressz csomagküldő szolgálat igénybevételével az összes Jungheinrich-alkatrészt közvetlenül a szerviztechnikus vevőszolgálati kocsijába leszállítva, már a következő reggel az alkatrész Önnél lehet.Az eredetivel mindig a biztonságos oldalon

Csak a Jungheinrich eredeti görgőkkel és kerekekkel célozhatja meg targoncája az optimális teljesítményt. Bízza a gyártó szakértelmére. Átfogó portfóliót kínálunk görgők és kerekek körében, valamennyi targonca számára megfelelően.

Eredeti alkatrészek

Új biztonsági előírások, módosított raktári és logisztikai folyamatok vagy törvényi előírások gyakran ahhoz vezetnek, hogy a targoncák és raktári perifériák felé támasztott követelményeket is módosítani kell. Gyakran már egyszerű kiegészítő opciók is segíthetnek megfelelni az igényeknek.

Mindig tele Elektromos-Power járműpark számára

Tele Power raktári logisztika számára: A Jungheinrich tökéletes szervizt kínál elektromos targoncái számára. Akkumulátor-szerviz, csereakkumulátorok és töltőberendezés-szerviz – ez tartja mozgásban folyamatait állandóan és megéri. Az összes információ itt található. 

Eredeti alkatrészek néhány kattintásra.

Rendelje meg eredeti alkatrészeinket könnyen és kényelmesen a Jungheinrich Parts Online webáruházunkon keresztül.

Szeretne többet megtudni a Jungheinrich eredeti pótalkatrészeiről? Lépjen kapcsolatba velünk.