Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
EDS_Kabel_2
Változatos és rugalmas megoldások minden iparágnak

Kábelkészletek

Átfogó ismereteinknek köszönhetően optimálisan az Ön igényeire szabottan tudunk segíteni a kábelkészletek összeállítása és gyártása során. Függetlenül attól milyen típusú kábelkészletre van szüksége és milyen iparágban szeretné alkalmazni. 

A kábelkészletek alkotják a gépek idegközpontját. Ennek megfelelően szerkezetük és gyártásuk is komplex. Ismerjük ezt a kihívást: nap, mint nap megbízhatóan gondoskodnak kábelkészleteink a szükséges energia- és jeláramlásról a különböző Jungheinrich termékekben, melyek ezáltal mértéket teremtenek az adott alkalmazási területen. Használja ki Ön is a háttérben összegyűjtött tapasztalatainkat!

Egyedi kábelkészletek egy kézből

Már a tervezés során a kezdetektől maximális gondoskodással járunk el. Pontosan ügyelünk a kábelrendszer felé támasztott exakt elvárásaira és mindig szem előtt tartjuk a gazdaságosságot és rugalmasságot a későbbi gyártás során. Észrevételei és javaslatai számára természetesen mindig nyitottak vagyunk.

A gyártás nagyrészt manuálisan történik. Ez a gyakorlat a számos és komplex munkalépés miatt költséghatékonyabb, mint az automatizálás. Emellett maximális rugalmasság érhető el vele, mivel az egyéni kívánságokat nagyobb ráfordítások nélkül tudjuk megvalósítani..