Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Motorok
Innovatív, hatékony és személyre szabott

Motorok

A terület egyik vezető gyártójaként egyedi megoldásokat fejlesztünk az Ön számára is.

Elektromobilitás nem csak targoncákhoz

Az elektromotorok és hajtástechnológiák fejlesztési központjában igényes projekteket fejlesztünk az elektromobilitás területén. Az alkalmazott kutatásban különböző egyetemekkel is aktívan együtt működünk. Körülbelül 300 alkalmazottal és évi akár 500 000 elektromotor, illetve elektromos meghajtás gyártásával, partnereinkkel együttműködve a legnagyobb globális elektromotor gyártók közé tartozunk.

Minden fajta motor elektromos kialakításban

Portfóliónk olyan haladómű és meghajtó motorokat tartalmaz, amelyek a járművet hajtóművel hajtja meg, illetve a különböző gyártók fogaskerék szivattyú hajtóműveihez hidraulikus és szivattyúmotorokat is magába foglal. Ezenkívül kormánymotorokat is fejlesztünk steer-by-wire kormányzáshoz vagy kiegészítő kormányzásként. Rendszer beszállítóként megvalósíthatunk vezérléssel, kijelzővel, hevederrel, védelemmel, hajtóművel, kormányzással és kerekkel felszerelt teljes hajtóműegységeket is.

Alkalmas a jövő kihívásaihoz szinkron reluktancia motorral

Az újonnan fejlesztett szinkron reluktancia motorunk a szinkronmotorok nagy teljesítményét és energiahatékonyságát kombinálja a váltóáramú aszinkron motorok költségelőnyével és kedvezőbb karbantarthatóságával. Az új motortechnológiának köszönhetően az energia mintegy 93 százaléka teljesítménnyé alakul át, amely felére csökkenti az energiaveszteséget, és jelentősen csökkenti az energiafelhasználást, miközben jelentősen növeli a jármű teljesítményét.