Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Projektek
Mihamarabbi, rugalmas és pontos támogatás

Projektek

Rövid idő alatt és rugalmasan támogatjuk projektjei során, függetlenül a fajtától, mérettől és a futamidőtől. Ennek során nem játszik szerepet, hogy projektjét teljesen vagy csak egyes fázisokban kell-e támogatni – igényei a döntőek. 

Máig jelentős számú projektet végeztünk el sikeresen. Ehhez például saját targonca projektek, valamint olyan külső ügyfelek tartoznak, mint Mitsubishi és Caterpillar. 

Tudásunk átfogó tapasztalatokon alapul, kezdve a kompakt egy-emberes-projekteknél fél éves időtartammal egészen a milliós nagyságrendű költségvetésű nagy projektekig és közel három éves futamidőig. Olyan sokszínűek ügyfeleink is, mint az egyes céljaik: A fejlesztési és kutatási programok mellett például támogatjuk a hatóságokat is projektjei során.

Bevált folyamatok

Mihamarabb rendelkezésre állunk – a középpontban ennek során aktuális igényei állnak. Méretezett fejlesztési folyamatunk szorosan összekapcsolt fejlesztési munkát tesz lehetővé Önökkel együttműködve. A megvalósítás alkalmazott Simultaneous-Engineering-elvekkel történik, mely által szinergiák magas fokát céloztuk meg.