Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Vezérlések
Rugalmas és robusztus

Vezérlések

Akár váltóáramú vagy egyenáramú vezérlések, kombinált vezérlőrendszerek vagy egyedi alkatrészek – van megoldásunk az Ön számára.

Haladás, kormányzás és emelés csak könnyedén

Egy vagy több motor vezérléséhez a bevált egyenáramú vagy váltóáramú vezérléseket kínáljuk, míg interfésszel és IO vezérlővel rendelkező kombinált vezérlési megoldásaink az elektromos funkciókat, például a haladást, emelést vagy a kormányzást egyszerűsítik le.

A csúcstechnológiás, hatékonysági fok-optimalizált vezérlési koncepciók alkalmazásai között 24 és 80 volt közötti feszültségű (igény szerint más feszültségekhez is) különböző motortechnológiákhoz frekvenciaváltót állítunk elő, a 0,5 és 16 kilowatt között teljesítményosztályokban. Igény szerint létrehozzuk a megfelelő szoftvert is.

Intelligens CAN busz technológia

Az intelligens CAN-busz technológián alapuló moduláris elektronikai rendszernek köszönhetően vezérlőink képesek minden elektromos funkciót végrehajtani, mint pl. a haladás, töltés, kormányzás, tolás vagy emelés. A nagyteljesítményű targoncákhoz kifejlesztett, robusztus kialakítás biztosítja a lehető legjobb védelmet az ütközés ellen, és az integrált ventilátorhűtésnek köszönhetően akár szélsőséges hőmérsékletek ellen is.

Csatlakoztatható perifériák és opcionális felszereltségek

Részben kiegészítő modulok segítségével különböző perifériák csatlakoztathatók a 80 V-os vezérlőhöz, például ablaktörlők, szélvédőfűtés, tolatás figyelmeztető vagy munkafényszórók. Ez nem igényel további járműelektronikát vagy költséges E-szerelőlapot, mivel az alap elektromos rendszer minden kiegészítő berendezést lefed. Ez minimális varianciát tesz lehetővé. A meghajtással kombinálva továbbá a kormánymű is vezérelhető. Többek között a rendszert rövidzárlat felügyelet védi.