+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Dinamikus kisalkatrész tárolás

Dinamikus kis alkatrészes tárolás

Ami a kis alkatrészek tárolását illeti, az alkalmazástól függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Önnel együtt megtaláljuk a megoldást minden alkalmazásához – szükség esetén az Ön egyedi specifikációihoz igazítva.

A be- és kitárolás first in first out (FIFO) módszer szerinti elválasztásához az átjárható készletzónával rendelkező Jungheinrich átfolyó rendszerű görgős állványú kis alkatrész raktár a legideálisabb megoldás. Ez utólag is beszerelhető.

Hatékony páternoszter raktározási rendszer

A páternoszter raktározási rendszer mindennek előtt hatékonyságával tűnik ki. A rugalmas hordozó koncepciónak köszönhetően alkalmazkodik az Ön egyedi specifikációihoz, és nagy sebességgel és erőteljes komissiózási teljesítményével mindenkit meggyőz.

Magasabbra az LRK liftes állvánnyal

Ha nem áll rendelkezésre sok rakodóhely, akkor a függőleges LRK liftes állvány az optimális tárolóhelyet kínálja Önnek. Moduláris tervezésének köszönhetően beszerelés előtt és után is bármikor az adott magassági igényekhez lehet alakítani. A tetszőleges raktárirányítási rendszerhez való csatlakozás az LRK liftes állványt rendkívül hatékonnyá teszi.