+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Automatizált szállítóeszközök (1)

Automata anyagmozgató gépek

A megfelelő automatizálással új szintre léphet

Intelligens és modern automata eszközeink széles választékával fel tudjuk készíteni az Ön üzemen belüli logisztikai folyamatait a jövőben kihívásokra. A részleges automatizálástól a teljes automatizálásig terjedő teljes választék maximális rugalmasságot biztosít Önnek. 

Automatizálás optimálisan egymáshoz illeszkedő komponensekkel

A  7M elve szerint logisztika célja, hogy a vevők igényeihez igazodva a Megfelelő áru, illetve termék, a Megfelelő vevőnek, a Megfelelő helyre, a Megfelelő időpontban, a Megfelelő mennyiségben, a Megfelelő minőségben és a Megfelelő költséggel jusson el. A logisztika mindig olyan egyedi, mint az Ön vállalata és ügyfelei. Éppen ezért az "egy kaptafára készült" egységes megoldások nem elegendőek. A logisztikai folyamatok automatizálását az Ön igényeihez szabottan kell kialakítani.

A tökéletesen az Ön igényeire tervezett és megvalósított megoldáshoz intelligens automata eszközeink széles eszköztárát használjuk. Vezető nélküli szállítórendszereket(AGV) a különböző feladatok ellátására,  raktárautomatizálási technológiák darabáru vagy rakodólapok tárolására vagy akár komissiózásra. Mindezen komponensek integrációja egy harmonizált, teljes rendszerbe a Jungheinrich informatikai környezet segítségével történik.

Saját gyártású komponensek és szolgáltatások kiváló minőségben

Minden automatizálási komponens gyártását házon belül végezzük, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy ezeket a magas követelményeket a karbantartás és szerviz terén is teljesítjük, ezáltal támogatva folyamatainak zavartalan folytonosságát és megbízhatóságát. Automata targoncáink – a vezető nélküli szállítórendszerek alapelemei – alaposan ellenőrzött és a gyakorlatban bizonyított sorozatgyártású gépeken alapulnak. A raktári automatizálás területén is a saját gyártású raktári felrakógépeket és rakománykezelő eszközöket alkalmazzuk.

A teljes vagy részleges automatizálás hozzáadott értéket teremt

Mindenhol, ahol a gyártási és raktározási környezetben sok, rendszeresen ismétlődő feladat merül fel, az automatizálás lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalat sikerét a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel növelje. A részleges vagy teljes automatizálás felé vezető úton logisztikai tanácsadóink és termékspecialistáink szívesen nyújtanak támogatást és adnak tanácsot a lehetséges komponensekről. A cél: maximális folyamatbiztonság és ezáltal fenntartható sikeres logisztika.

Biztonságos és hatékony szállítási folyamatok

Automata megoldások és teljesen automata szállítások állnak önvezető targoncáink (AGV) középpontjában. Az intelligens automatizálási komponenseknek köszönhetően bevált alapjárműveket automatizálhatunk és illeszthetünk az Ön egyedi igényeihez.

Automatizált alkatrészek

Hatékonyabb, biztonságosabb és helytakarékos áru- és anyagszállítás lehetséges: Szállítórendszerünkkel teljes kapacitásra emeljük folyamatait. És mindezt a legszűkebb helyeken a nagysebességű raklap és konténerszállítás esetén.

automatizálás a sikeres logisztika érdekében

Teljesíti még anyagáramlása a növekvő követelményeket a digitalizálás korában? Automata raktár, ill. automatizált be- é kitárolási megoldások megoldást jelentenek a felgyorsult rendelési folyamatokra, egyre változatosabb és kisebb méretű árucikkek kezelésére és a rövidebb szállítási időkre.