+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Automatizált szállítóeszközök (1)

Automata anyagmozgató gépek

A megfelelő automatizálással új szintre léphet

Intelligens és modern automata eszközeink széles választékával fel tudjuk készíteni az Ön üzemen belüli logisztikai folyamatait a jövőben kihívásokra. A részleges automatizálástól a teljes automatizálásig terjedő teljes választék maximális rugalmasságot biztosít Önnek. 

Automatizálás optimálisan egymáshoz illeszkedő komponensekkel

A  7M elve szerint logisztika célja, hogy a vevők igényeihez igazodva a Megfelelő áru, illetve termék, a Megfelelő vevőnek, a Megfelelő helyre, a Megfelelő időpontban, a Megfelelő mennyiségben, a Megfelelő minőségben és a Megfelelő költséggel jusson el. A logisztika mindig olyan egyedi, mint az Ön vállalata és ügyfelei. Éppen ezért az "egy kaptafára készült" egységes megoldások nem elegendőek. A logisztikai folyamatok automatizálását az Ön igényeihez szabottan kell kialakítani.

A tökéletesen az Ön igényeire tervezett és megvalósított megoldáshoz intelligens automata eszközeink széles eszköztárát használjuk. Vezető nélküli szállítórendszereket(AGV) a különböző feladatok ellátására,  raktárautomatizálási technológiák darabáru vagy rakodólapok tárolására vagy akár komissiózásra. Mindezen komponensek integrációja egy harmonizált, teljes rendszerbe a Jungheinrich informatikai környezet segítségével történik.

Saját gyártású komponensek és szolgáltatások kiváló minőségben

Minden automatizálási komponens gyártását házon belül végezzük, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy ezeket a magas követelményeket a karbantartás és szerviz terén is teljesítjük, ezáltal támogatva folyamatainak zavartalan folytonosságát és megbízhatóságát. Automata targoncáink – a vezető nélküli szállítórendszerek alapelemei – alaposan ellenőrzött és a gyakorlatban bizonyított sorozatgyártású gépeken alapulnak. A raktári automatizálás területén is a saját gyártású raktári felrakógépeket és rakománykezelő eszközöket alkalmazzuk.

A teljes vagy részleges automatizálás hozzáadott értéket teremt

Mindenhol, ahol a gyártási és raktározási környezetben sok, rendszeresen ismétlődő feladat merül fel, az automatizálás lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalat sikerét a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel növelje. A részleges vagy teljes automatizálás felé vezető úton logisztikai tanácsadóink és termékspecialistáink szívesen nyújtanak támogatást és adnak tanácsot a lehetséges komponensekről. A cél: maximális folyamatbiztonság és ezáltal fenntartható sikeres logisztika.

Egy automatikus raktár szíve

A vezető nélküli szállítójárművek (AGV) biztonságosan és hatékonyan oldja meg valamennyi szállítási feladatát – intelligens szoftverekkel vezérelve. A speciális automatizálási komponensekkel bevált alapjárműveket automatizálhatunk és illeszthetünk az Ön egyedi raktári követelményeihez.

Automatizált alkatrészek

Hatékonyabb, biztonságosabb és helytakarékos áru- és anyagszállítás lehetséges: Szállítórendszerünkkel teljes kapacitásra emeljük folyamatait. És mindezt a legszűkebb helyeken a nagysebességű raklap és konténerszállítás esetén.

Automatizálja logisztikai sikerét

Teljesíti még anyagáramlása a növekvő követelményeket a digitalizálás korában? Automatikus raktár, ill. Automated Storage and Retrieval Systems, röviden ASRS, választ adnak a mindig rövidülő rendelési ciklusokra, csekély tételméretekre és rövidebb szállítási időkre.