+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Logistics Interface new

Jungheinrich logisztikai interfész

Előnyök

A LOGISZTIKAI INTERFÉSZ FUNKCIÓI


Asset Logistik-Interface warehouseNAVIGATION Assistance system_[MAM-51795]


warehouseNAVIGATION

A Jungheinrich Logistics Interface raktárnavigációja lehetővé teszi a félautomata működést a keskenyfolyosós raktár kívánt tárolási helyeire – útvonal, idő és energia szempontjából optimalizálva. A visszacsatolás a központi rendszer felé automatikusan megtörténik, és teljesen elkerülhető a helytelen tárolás vagy visszavét. A Jungheinrich Logisztikai Interfész raktárnavigációjának segítségével munkatársai teljes mértékben a targonca üzemeltetésére koncentrálhatnak. A warehouseNavigation széleskörű támogatása csökkenti az új alkalmazottak képzésére fordított erőfeszítéseket, és lehetővé teszi számukra, hogy nagyon rövid idő elteltével hatékonyan üzemeltethessék a targoncákat.

Asset Logistik_Interface liftNAVIGATION Assistance System_[MAM-53114]

liftNAVIGATION

A liftNavigation támogatja alkalmazottait az áruk Jungheinrich tolóoszlopos targoncákkal való ki- és betárolása során. A Jungheinrich logisztikai interfész biztosítja az előre meghatározott emelési magasság adat egyszerű átvitelét a központi- vagy raktárfelügyeleti rendszerről a tolóoszlopos targonca vezérlésére. A liftNavigationnek köszönhetően a kívánt tárolóhelyen félautomatikusan a megfelelő magasság közelítése biztosított. Alkalmazottai számára ez a nehezen elérhető áruk hatékonyabb kezelését jelenti nagy magasságban, észrevehetően jobb ergonómiával és munkabiztonsággal a raktárban lévő összes alkalmazott számára.

Asset Logistik Interface Lift-Racking System LRK Look2017 _ Regalgesamtprogramm_[MAM-45209]

Logisztikai interfész LRK/ PRK

Lift és páternoszter állvány használatával akár 85%-kal kevesebb helyre van szüksége áruinak tárolására. A Jungheinrich logisztikai interfész összekapcsolja az LRK-t vagy a PRK-t az Ön központi rendszerével, vagy teljesen autonóm módon kezeli a raktárrendszert, lehetővé téve az LRK/PRK logisztikai folyamatainak és készleteinek ugyanolyan hatékony kezelését egy intelligens átfogó rendszerben.

Asset Logistik Interface Mobile racking pallet_[MAM-45212]

Logisztikai Interfész mobil állványzathoz

A mobil állványok sorainak manuális nyitása és zárása időigényes és kényelmetlen lehet. A Jungheinrich Logistics Interface gondoskodik a teljes kommunikációról és kezelésről a központi rendszer és az állványvezérlés között, hogy még hatékonyabbá tegye az áruk kezelését a mobil állványokban. A közvetlen kapcsolat biztosítja, hogy a megfelelő folyosó kinyíljon még azelőtt, hogy munkatársa megérkezne az állványhoz.

Asset Logistik Interface EKS215a, Look2017_[MAM-39604]

Logisztikai interfész önvezető targoncákhoz (AGV)

Maximalizálja AGV-flottája hatékonyságát, és automatizálja megbízhatóan a helyek közötti szállítást! A logisztikai interfész gondoskodik az Ön ERP rendszere vagy WMS-e és az AGV közötti kommunikációról, vagy önállóan biztosítja a szállítások zökkenőmentes és intelligens végrehajtását. A felhasználóbarát vezérlőfelület és a rugalmas bővítési lehetőségek a rendszert jövőbiztos megoldássá teszik automatizált raktárában.

Asset Logistik Interface UPC shuttle system, Shuttle channel racking, Racking System, Regalgesamtprogramm_[MAM-45196]

Logisztikai interfész további asszisztensrendszerekhez

A már említett rendszereken és raktári berendezéseken kívül a Jungheinrich Logistics Interface számos egyéb raktári berendezést képes intelligensen összekapcsolni. Például a Jungheinrich UPC (Under Pallet Carrier) csatlakoztatható a hatékony tárolás érdekében a csatornaraktárban, vagy az easyPilot driveNavigáció, a jobb komissiózás érdekében.