+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt dízel villástargoncák

Alternatíva, amellyel költséget takaríthat meg

Használt dízel villástargoncát keres? Egy professzionálisan felújított Jungheinrich dízeltargoncával biztos lehet abban, hogy meghízható járművet kap kézhez az árumozgatáshoz szükséges összes szállítási feladatra. 

Ha Jungheinrich használt dízel villástargoncát vásárol, nem lesz gondja a teljesítménnyel, hiszen minden használt dízeltargoncánkat ipari szakértőink újítják fel. Ezen kívül abban is biztos lehet, hogy dízeltargoncája nem csak úgy néz ki, mintha új lenne, hanem tökéletes technikai állapotban is van. Dízel villástargoncáink felújításakor nem csak a funkciót és a fenntarthatóságot tartjuk szem előtt - hanem biztosítjuk azt is, hogy minden jelenlegi biztonsági előírásnak megfeleljenek. 

Használt dízel villástargoncák - erős versenyző nagyszerű áron


Egy Jungheinrich használt dízeltargonca vásárlása nem azt jelenti, hogy meg kell alkudnia minőség vagy teljesítmény tekintetében. Ugyanazokat az előnyöket élvezheti, mint az új dízel villástargoncák esetében. Nagy teljesítményű emelőgépeink könnyen kezelik az áruszállítást még a legtrükkösebb körülmények között is, és különösen jók kültéri használatra is. Még ha a talaj szennyezett, poros, egyenetlen vagy sáros, használt dízel villástargoncánk akkor is helyt áll minden helyzetben. 

Használt dízel villástargonca - költséget és szén-dioxidot is megtakarít

Több, mint elégedett lesz, ha megbizonyosodik a meghízható meghajtásról és a gyorsulási képességéről, valamint arról, milyen energiahatékony és mennyire könnyű feltankolni. Amikor egy használt dízeltargonca vásárlását választja, akkor egy új targoncavásárláshoz képest felelős döntésével a CO2 kibocsátása akár 80%-kal is csökkenthető.

Inkább egy másik típusú használt targoncát választana? Nézzen szét használt targoncakereső felületünkön, ahol biztosan megtallálja az Önnek tökéletes eszközt. 

Ha inkább bérelné a targoncát, mint vásárolna, választhat bérelhető targoncáink készletéből is. Mindemellett természetesen rendelkezésére állnak új raklapemelőink és targoncáink is, ha új gép vásárlását tartja előnyösebbnek.

Lista

Dízel és gázüzemű targoncák listája
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele