+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt elektromos emelőkocsik

Tegye raktári tevékenységét hatékonyabbá kisebb költséggel

Raktárába használt elektromos emelőkocsit keres? A Jungheinrich választékából teljesen új elektromos emelőkocsik vagy iparilag felújított modellek mellett is dönthet. Használt járműveink az 5-csillagos felújítási koncepciónknak megfelelően vannak felújítva és szigorú feltételrendszer szerint ellenőrizve. A Jungheinrich használt elektromos emelőkocsikat tökéletes állapotban kínáljuk és fantasztikus alternatívái az új gépeinknek. 

Használt elektromos emelőkocsik - hatékony és költségkímélő

Ha a Jungheinrich használt elektromos emelőkocsi mellett dönt, akkor egy hatékony gépet kap raktárbeli és szállítási feladataihoz. Le lesz nyűgözve mennyire kényelmes lesz használni és mennyire könnyen szállít akár 3.8 tonnányi árut. 

Ha egy kereskedelmi területen szeretné elhordani az árut, vagy egy szűk raktárban szeretné mozgatni, akkor egy új vagy egy használt Jungheinrich elektromos emelőkocsi ugyanolyan kivételes teljesítményt nyújt majd rövid-, közép- és hosszútávokon is. Egy használt gép vásárlásának nem csak anyagi értelemben veszi nagy hasznát - ez egy erőforrás megtakarító döntés is egyben. Az új gépekkel ellentétben, használt járműveinket újrafeldolgozott alkatrészekkel látják el, amely a környezetet is kevésbé szennyezi. Ezzel az újrafelhasználással akár 80%-os CO2 kibocsátást is megtakaríthat összehasonlítva egy új elektromos emelőkocsi gyártása közben kibocsátott CO2 mennyiséggel. 

Nézze meg használt targoncakereső alkalmazásunkat, amely széles választékban kínál targoncákat, köztük használt elektromos emelőkocsikat is. Összehasonlítaná új gépeinkkel? Ha igen, nézzen körül új targoncák és emelőkocsiaink között a weboldalon. 

Lista

Elérhető, használt, elektromos emelőkocsik.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele