+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt elektromos targoncák

Költséghatékonyabb alternatíva: vásároljon használt elektromos targoncát

Használt targonca vásárlását tervezi? Akkor nézze meg nagyértékű, felújított használt targoncáinkat. Biztos lehet abban, hogy olyan hibátlan gépet talál, amely top műszaki és esztétikai állapotban van!

Csak mint az új targoncáink, a használt targoncák is lenyűgözik majd mozgékonyságukkal. A két hátsó kerék és a körbeforgatható kormánykerék lehetővé teszi az akár 180 fokos fordulatot, miközben különösen pontos munkavégzés hajtható végre a használt elektromos targoncában. Mindegy, hogy élelmiszeriparban, autógyártásban tevékenykedik, árut szállít a raktárakban vagy  teherautóról áru ki- és betárolásával foglalkozik, használt elektromos targoncáink tökéletesek minden esetben. 

Ha Jungheinrich használt elektromos targoncát vásárol, választhat a háromkerekes vagy négykerekes változatok közül. A háromkerekes kivitel tökéletes szűk helyekre, amíg a négykerekes inkább az állványozott raktárakba, vagy kültéri használatra tökéletes. Kényelmes vezetőfülkéjével és személyre szabható vezérlésével a használt elektromos targoncáinkkal különösen kényelmes a munka. 

Vásároljon használt elektromos villástargoncát - és a környezetünk meghálálja!


Amikor használt elektromos villástargoncát vásárol, akkor az új jármű vásárlásával összehasonlítva nem csak egy költségkímélő döntést hozott - Ön egyúttal a fenntarthatóság elvei szerint vásárolt. Használt targoncáink felújítása 80%-kal kevesebb káros kibocsátást generál, mint az új járművek gyártása. 

Más típusú használt targoncát vagy emelőt keres? Ha így van, nézze meg használt targoncakeresőnket de nézze meg új elektromos villástargoncáinkat is weboldalunkon. Sürgős kérésekre, vagy rövidtávú használatra ajánljuk targoncabérlet lehetőségeinket.  

Lista

Elérhető, használt, elektromos targoncák listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele