+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt gázüzemű targoncák

Vásároljon használt gázüzemű targoncát bel- és kültéri használatra

Kacérkodik a gondolattal, hogy használt gázüzemű targoncát vásároljon? A Jungheinrichnél széles választékot talál magas értékű, felújított használt gépekből. Ha a használt targonca mellett dönt, fenntartható döntést hoz, amellyel olyan járművet kap, ami top műszaki és esztétikai állapotban van. 

Gyakorlatilag semmi nem állíthatja meg használt gázüzemű targoncáinkat - szinte bármilyen körülmények között használhatók, esőben, viharban, porban, sárban vagy egyenetlen talajon. Használt gázüzemű targoncáinknak nincs különösebb biztonsági előírása, melyet be kellene tartani. Mint többfunkciós gépek, raktárakban is használhatók. 

További előnye, hogy használt gázüzemű targoncáinknak nagy a teherbírása, ami lehetővé teszi akár öt tonna szállítását különösebb erőfeszítés nélkül. Innovatív motortechnolóiájának köszönhetően nagy nyomatékra képes alacsony sebességnél is. Ha Jungheinrich használt gépet vásárol, nem kell kompromisszumot kötnie teljesítmény, vagy minőség tekintetében - sőt! Használt targoncáink könnyen és biztonságosan tudják kezelni az összes szállítási tevékenységet alacsony üzemanyagfogyasztás és ebből kifolyólag alacsony kibocsátás mellett. 

Vásároljon használt gázüzemű targoncát - élvezze az egyszerű kezelést

Amikor használt gázüzemű targonca vásárlása mellett dönt, akkor az egyszerű kezelhetőségnek is élvezheti majd az előnyeit.  A cserepalack tartó azt jelenti, hogy extra gázpalackot vihet magával bárhová. Amint kifogy az üzemanyag, eltávolíthatja és kicserélheti az üres palackot egy pillanat alatt. Ha különösen környezetkímélő üzemanyag megoldást keres, olyan használt gázüzemű targoncát is tudunk kínálni, amely természetes gázzal működik

Más használt targoncákra és emelőkocsikra is kíváncsi? Biztos lehet benne, hogy megtalálja a megfelelőt használt targoncakereső alkalmazásunk segítségével. Pontosíthatja az igényei szerinti járművet ezen kívül a bérelhető targoncák közül is, vagy elcsábulhat egy teljesen új gázüzemű targonca irányába új targoncakínálatunkból is.

Lista

Elérhető használt, gáz és dízelüzemű targoncák listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele