+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt horizontális komissiózó targoncák

Bölcs vásárlói döntés okos akkumulátor megoldással

Használt horizontális komissiózó targonca vásárlását tervezi? Találja meg az Ön számára tökéletes eszközt széles használt-gép választékunkban. Szakszerű felújítási technológiánk azt jelenti, hogy egy használt horizontális komissiózó targonca vásárlásakor nem marad ki semmi, amire szükség lehet - viszont 80%-kal csökkentheti károsanyag kibocsátását összehasonlítva egy új targonca gyártásánál keletkező kibocsátással!

Egy horizontális komissiózó targonca könnyebbé teszi a logisztikai feladatokat, különösen az alacsonyabb állványoknál. Akár kiskereskedelmi, elosztó raktárakban, akár gyártóüzemben vagyunk, ezek a hatékony áruszállítók kiváló komissiózó képességüket használják, hogy biztosítsák a gyors és eredményes munkát. Használt horizontális komissiózó targoncáink tökéletesen használhatók az állványok második szintjéig. A 8 mm-es acélkeret és az elülső burkolaton lévő minőségi anyagból készült keretszegélye biztosítja a szükséges biztonságot az árumozgatáshoz.

 Képzett használt-gép szakértőink örömmel segítenek, hogy megtalálja nagy teljesítményű használt, gyorsan elérhető horizontális komissiózó targoncánk közül az Önnek megfelelőt. 

Vásároljon használt horizontális komissiózó targoncát - jobb teljesítmény az okos akkumulátor koncepciónak köszönhetően

Használt horizontális komissiózó targoncáik lenyűgözik majd költség- és környezetkímélő valamint hatékony akkumulátor megoldásaikkal. Könnyű karbantartani és tölteni, savas ólomakkumulátoraink és lítiumion akkumulátoraink mind biztosítják a hosszútávú funkcionalitást még többműszakos üzemben is. 


Szeretne többet tudni használt targoncáinkról és más emelőkocsikról? Próbálja ki használt targoncakereső alkalmazásunkat! Vagy talán jobban szeretné kiválasztani a tökéletes komissiózót bérelhető targoncáink választékából? Ezen kívül érdemes megnézni vonzó új targonca ajánlatainkat is, hátha ezek között találja meg az Ön számára tökéleteset. 

Lista

Elérhető, használt horizontális komissiózó targoncák listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele