+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt tolóoszlopos targoncák

Csökkentse működési költségeit használt gépeink segítségével

Használt tolóoszlopos targonca beszerzésén gondolkodik? Ha igen, használt targonca flottánk tökéletesek az Ön számára! Nagyértékű, felújított használt targoncáink tökéletes állapotban vannak és az új targoncák minden előnyével rendelkeznek - csak jobb áron.

Tegye hatékonyabbá az árumozgatást egy használt tolóoszlopos targoncával. Erőteljes gyorsulása és nagy emelési és leengedési sebessége lehetővé teszi, hogy a raklapok mozgatásának napi rutinját könnyedén elvégezze. Kis mérete ellenére az okos oszlop rögzítési megoldás biztonságosan manőverezhetővé teszi minden körülmények között...

Tolóoszlopos targoncáink előnye nem csak az, hogy emelési magasságuk elérheti az akár 13m-t, hanem, hogy kültéri használatra is tökéletesek. Fedezze fel széles használt targoncakínálatunkat, benne számos gyorsan elérhető használt tolóoszlopos targoncánkat. Gyorsan és pontosan ki tudja választani, hogy melyik jármű a legmegfelelőbb egyéni igényeihez, vállalkozásához.

Vásároljon használt tolóoszlopos targoncát - nagyobb biztonság kevesebb költséggel


Amikor használt tolóoszlopos targoncáink egyikét választja, akkor nem csak egy vásárlási döntést hozott a fenntarthatóság jegyében, hanem az előnyét is élvezheti a számtalan technológiai innovációnak és a biztonságos vezérlő és kormányzási funkciónak. Az olyan beépített alkalmazások, mint az előre beállítható állványmagasság vagy PIN kódolt vezérlés hozzáférés is mind növelik a biztonságot a mindennapi használatnál. 

Használja használt targoncakereső alkalmazásunkat és keressen több használt targoncát és más raklapemelőket. Ezen felül szeretnénk több információt adni Önnek új tolóoszlopos targoncáinkról, vagy széles választékban bérelhető nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncáinkról az áruk biztonságos és hatékony mozgatásának és tárolásának érdekében. 


Lista

Elérhető, használt, tolóoszlopos targoncák listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele