+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt vertikális komissiózó targoncák

Élvezze a kiváló termelékenységet egy vertikális komissiózó segítségével

Nagy teljesítményű, megbízható használt vertikális komissiózót keres? Nem kell tovább keresgélnie: a Jungheinrich megadja azt a top-minőségű használt vertikális komissiózó targoncát, amelyre szüksége van, akár alapmodellt, akár nagyobb teljesítményű konstrukciót szeretne. 

Úgy, ahogy az új vertikális komissió targoncák is, használt és felújított komissiózóink is lehetővé teszik, hogy biztonságosan és gyorsan gyűjtsék be a rendeléseket gyártó vagy logisztikai központjukban. Minden használt, magasszintű vertikális komissiózó targoncánkat az Ön számára szigorú minőségi és biztonsági szabványok szerint újítjuk fel. És Ön nem csak költséget takarít meg, de CO2 kibocsátása is csökken ezzel, mivel használt vertikális komissiózó targoncáink alkatrészei alacsony nyersanyagigényűek. Tehát hozzon egy költségmegtakarító döntést egy használt vertikális komissiózó targonca javára mindenféle kompromisszum nélkül minőség vagy teljesítmény tekintetében. 

Vásároljon használt vertikális komissiózó targoncát és takarítson meg pénzt


Akár használt, akár új, a Jungheinrich vertikális komissiózó targoncák növelni fogják árukezelési lehetőségeit és termelékenységét mindennapi szállítási tevékenysége közben. Mindegy, hogy elosztóban, logisztikai vagy gyártási központban dolgozik, használt vertikális komissiózó targoncáink tökéletesen illeszkednek a szűkfolyosós raktárakba és a többműszakos működésbe. Képessége, hogy a legszűkebb helyeken is jól dolgozik, hogy képes akár 14 méteres magasságot is elérni, vagy hogy rendkívül nagy a komissiózó teljesítménye, kivételes a vezetési komfortja és vezérlése, valamint hogy korszerű az ergonómiája, mint arra késztetik, hogy ne akarja kihagyni egy ilyen jármű megszerzését. Egy használt vertikális komissiózó targonca megvásárlása győzelem minden tekintetben. 

Ahogy használt vertikális komissiózó targoncáink, úgy más, Önt érdeklő, kedvező árú és műszaki állapotú termékeinket is megtekintheti használt targoncakereső alkalmazásunk segítségével. Természetesen mindig érdemes egy pillantást vetni új vertikális komissiózó targoncáinkra, vagy kedvezményes új komissiózó ajánlatainkra is. 

Lista

Elérhető, használt, vertikális komissiózó targoncák listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele