Stage Új járművek

Targoncák, emelőkocsik, raklapszállítók

Emelje egy szinttel magasabbra logisztikai folyamatait a Jungheinrich targoncáival!

Az egyedileg konfigurálható Jungheinrich targoncákkal folyamatos mozgásban tarthatja az áru- és anyagáramlást: hatékonyan, nagy teljesítménnyel, biztonságosan és fenntarthatóan. Pont úgy, ahogy Ön szeretné. 

A megfelelő targoncák jelentősen hozzájárulnak a sikeres, a jövő kihívásainak megfelelő üzemen belüli logisztikához. Ha az üzemen belül áruszállításra van szükség – legyen ez raktári- vagy termelési terület – tapasztalt gyártóként és technológia partnerként számíthat ránk.

Emelésre, rakodásra, vontatásra vagy komissiózásra van szüksége? Elektromos-, dízel- vagy gázüzemű targoncára van szüksége? Vagy más anyagmozgató gépet szeretne? Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő targoncát, illetve anyagmozgató gépet az Ön igényeinek megfelelően. Széles termékválasztékunkban megtalálja a megfelelő gépet.

Emelőkocsik, villástargoncák, komissiózó gépek, tolóoszlopos targoncák, vontatók és vontatmányok,  szatellit kocsis megoldások vagy automata, vezető nélküli targoncák - a Jungheinrich szakértő partnerként segít a megfelelő targonca kiválasztásában. A konfigurációs lehetőségek óriási választékának köszönhetően a kiválasztott targoncát optimálisan, az Ön egyedi igényei szerint állítjuk össze. Így Ön nem egy raktáron lévő bármilyen gépet kap, hanem pontosan az egyedi igényeinek megfelelőt.

Fáradhatatlan ezermesterek

Mindegy, hogy borospalackokkal teli kartonokat kell kiszállítani a raktárból az üzletbe vagy a szerelőműhelybe kell szerszámokat bevinni – emelőkocsijaink a legkülönfélébb alkalmazási célokra használhatók.

Raktári specialisták minden (akár nehéz) feladatra

Komissiózó targoncáink nemcsak az árukivétel ütemét növelik akár 11 méter magaságig. Ezzel a nagyobb haladás közbeni biztonság és hatékonyság mellett is dönt – legyen szó akár a legnehezebb alkalmazási körülményekről is. 

Top kategóriás teljesítmény a legszűkebb helyen

Tolóoszlopos targoncáink meggyőző megbízhatósággal és hatékonysággal rendelkeznek. Különösen szűk állványfolyosók esetén határoznak meg új mértéket, mivel kompakt konstrukciójuknak és nagy emelési magasságuknak köszönhetően nagy anyagmozgatási teljesítményt képesek megvalósítani.

Elengedhetetlen helykihasználók

Nem számít, hogy raklapokat akar rakodni, vagy egyedi árucikkeket akar komissiózni – magasraktári targoncáinkkal mindkettő könnyedén elvégezhető. Tudja meg, magasraktári targoncáink közül melyik felel meg leginkább raktára igényeinek.

Megfelelő targoncát a raktárba

Targoncáinkat a legtöbb, különböző követleménynek megfelelő raktárban lehet üzemeltetni, hiszen ezek a gépek igazi tehetséges mindenesek. Mindegy, hogy elektromos vagy belsőégésű motoros kivitel – nálunk megtalálja raktára optimális berendezését.

Hatékony és kompakt

Nagy teljesítményű, kompakt és szinte karbantartásmentes. Elektromos vontatóink és vontatmányaink bel- és kültéren történő szállításnál egyaránt meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Két modell, számtalan lehetőség

Keményen megragadják a terhet, majdnem minden rakománynak megfelelnek, kevés energiát igényelnek és mindig követik a nyomot: A Jungheinrich méretre szabott vontatótargoncás pótkocsijai a gyártásban és raktárban hatékonyan támogatják a munkát. 

Hatékony tárolás

Nagy rakodási teljesítmény, raklapok ütközésmentes be- és kitárolása – optimális térkihasználás mellett: A szatellit rendszerünk lehetővé teszi ezt, és gyakorlatilag bármilyen Jungheinrich targoncával használható.

Ötletes megoldások. Hatékony végrehajtás.

Asszisztensrendszereink széles választékát évtizedes tapasztalat alapozza meg. Minden egyes megoldást az utolsó részletig tökéletesítettünk - mindegyiket azzal a céllal, hogy vállalatának nagyobb hatékonyságot, dolgozóinak, gépeinek és az áruknak pedig nagyobb biztonságot nyújtsunk.

Ön Jungheinrich emelőkocsija vagy targoncája használati utasítását keresi? Használja az alábbi keresési funkciót, és keresse meg Jungheinrich anyagmozgató berendezéséhez vagy töltőberendezéséhez a megfelelő használati útmutatót.

Ízelítő Profishop webáruházunk kínálatából: