+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Új járművek

Targoncák, emelőkocsik, raklapszállítók

Emelje egy szinttel magasabbra logisztikai folyamatait a Jungheinrich targoncáival!

Az egyedileg konfigurálható Jungheinrich targoncákkal folyamatos mozgásban tarthatja az áru- és anyagáramlást: hatékonyan, nagy teljesítménnyel, biztonságosan és fenntarthatóan. Pont úgy, ahogy Ön szeretné. 

A megfelelő targoncák jelentősen hozzájárulnak a sikeres, a jövő kihívásainak megfelelő üzemen belüli logisztikához. Ha az üzemen belül áruszállításra van szükség – legyen ez raktári- vagy termelési terület – tapasztalt gyártóként és technológia partnerként számíthat ránk.

Emelésre, rakodásra, vontatásra vagy komissiózásra van szüksége? Elektromos-, dízel- vagy gázüzemű targoncára van szüksége? Vagy más anyagmozgató gépet szeretne? Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő targoncát, illetve anyagmozgató gépet az Ön igényeinek megfelelően. Széles termékválasztékunkban megtalálja a megfelelő gépet.

Emelőkocsik, villástargoncák, komissiózó gépek, tolóoszlopos targoncák, vontatók és vontatmányok,  szatellit kocsis megoldások vagy automata, vezető nélküli targoncák - a Jungheinrich szakértő partnerként segít a megfelelő targonca kiválasztásában. A konfigurációs lehetőségek óriási választékának köszönhetően a kiválasztott targoncát optimálisan, az Ön egyedi igényei szerint állítjuk össze. Így Ön nem egy raktáron lévő bármilyen gépet kap, hanem pontosan az egyedi igényeinek megfelelőt.

Bérlet vagy vásárlás? Rakodás vagy vontatás? Kültéren vagy beltéren? Targoncakalauzunk segít megtalálni az Ön igényeire szabott targoncát. Néhány kattintás után a kereső kiadja Önnek az elérhető targoncák listáját.

Fáradhatatlan ezermesterek

Mindegy, hogy borospalackokkal teli kartonokat kell kiszállítani a raktárból az üzletbe vagy a szerelőműhelybe kell szerszámokat bevinni – emelőkocsijaink a legkülönfélébb alkalmazási célokra használhatók.

Raktári specialisták minden (akár nehéz) feladatra

Komissiózó targoncáink nemcsak az árukivétel ütemét növelik akár 11 méter magaságig. Ezzel a nagyobb haladás közbeni biztonság és hatékonyság mellett is dönt – legyen szó akár a legnehezebb alkalmazási körülményekről is. 

Top kategóriás teljesítmény a legszűkebb helyen

Tolóoszlopos targoncáink meggyőző megbízhatósággal és hatékonysággal rendelkeznek. Különösen szűk állványfolyosók esetén határoznak meg új mértéket, mivel kompakt konstrukciójuknak és nagy emelési magasságuknak köszönhetően nagy rakodási teljesítményre képesek.

Elengedhetetlen helykihasználók

Nem számít, hogy raklapokat akar rakodni, vagy egyedi árucikkeket akar komissiózni – magasraktári targoncáinkkal mindkettő könnyedén elvégezhető. Tudja meg, magasraktári targoncáink közül melyik felel meg leginkább raktára igényeinek.

Megfelelő targoncát a raktárba

Targoncáinkat a legtöbb, különböző követleménynek megfelelő raktárban lehet üzemeltetni, hiszen ezek a gépek igazi tehetséges mindenesek. Mindegy, hogy elektromos vagy belsőégésű motoros kivitel – nálunk megtalálja raktára optimális berendezését.

Jubileumot ünnepelünk

Az elektromos vontatók új generációja zökkenőmentes anyagáramlást biztosít.

Két modell, számtalan lehetőség

Nagy teherbírásúak, majdnem minden rakománytípust elbírnak, kevés energiát fogyasztanak és kiváló nyomkövetők: a Jungheinrich vontatmányok igény szerint segítik a hatékony munkavégzést a gyártásban és a raktárban is. 

Hatékony tárolás

Nagy rakodási teljesítmény, raklapok ütközésmentes be- és kitárolása – optimális térkihasználás mellett: A szatellit rendszerünk lehetővé teszi ezt, és gyakorlatilag bármilyen Jungheinrich targoncával használható.

Ötletes megoldások. Hatékony végrehajtás.

Asszisztensrendszereink széles választékát évtizedes tapasztalat alapozza meg. Minden egyes megoldást az utolsó részletig tökéletesítettünk - mindegyiket azzal a céllal, hogy vállalatának nagyobb hatékonyságot, dolgozóinak, gépeinek és az áruknak pedig nagyobb biztonságot nyújtsunk.

Gyors segítség

Egyszerű felület, ahol a targonca modellre vagy akár a szériaszámra keresve könnyedén letöltheti a gépek használati útmutatóját.