+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Startpage Teaser Picture 70 years of tow tractors

Elektromos vontató

Elektromos vontatók az intralogisztikai folyamatokhoz

Legyen szó szűk utakról, nehéz terhekről, belső- vagy külső munkáról: elektromos vontatóink minden logisztikai kihívásra fel vannak vértezve. A vontatók akár 28 tonna szállítását is hatékonyan, rugalmasan oldják meg az árubeérkezéstől egészen a termelésig és a disztribúcióig. A belső égésű motoros targoncáktól eltérően ezek a gépek bel- és kültéren egyaránt alkalmazhatók. A robusztus konstrukció, a rugózott kerekek és a szuperelasztikus hajtókerék még sima ipari padló és külső alkalmazás esetén is optimális vonóerőt biztosít. Elektromos vontatóink ezért ideálisak a raktárakban és termelési területeken.

Emmissziómentes vontató innovatív váltóáramú technikával

Emmissziómentes vontatóink a váltóáramú technológia előnyeit alkalmazzák. A váltóáramú motorok az egyenáramúakkal szemben kevesebb komponenst és kopó alkatrészt tartalmaznak. Ez azt jeleni, hogy a motor szinte karbantartásmentes a nagyobb energiahatékonyságnak és jelentősen alacsonyabb üzemeltetési költségnek köszönhetően. Ezen kívül a menettulajdonságok és a teljesítmény is javul. Gyors menetirányváltás lehetséges az egyébként szokásos „gondolkodási idő" nélkül. Ezen kívül a menetkényelem és biztonság a curveCONTROL és speedCONTROL automatikus ellenőrző mechanizmusaival jelentősen növelhető.

Nyomkövető vontatmányok a raktárba

Az egyedi vonószerkezeteknek köszönhetően vontatóinkkal a legkülönbözőbb vontatmányok használata válik lehetővé. Mind standard (például csapos vonókészülék), mind illesztett vonószerkezetek használhatóak. A vonatótargoncás szerelvények a Milkrun elvet követve több állomást tartalmazó körutat járnak be. A dolgozónak az egyes állomásokon árukat kell fel- és lerakodnia. Ezáltal kevés jármű is elég a nagyszámú teher szállítására, továbbá a szállítási idők is csökkennek. A nyomkövető vontatótargoncás szerelvények előnye kézenfekvő: a kocsik pontosan követik a vontató által bejárt utat. Így a gép a folyosón belül és kívül biztonságosan haladhat és szükség esetén az akadályokat is ki tudja kerülni. Nyomkövető vonórúddal felszerelve vontatóink a megfelelő vontatmányokkal együtt nyomkövető szerelvényt képeznek. 

Teljesen automatizált használatra is alkalmas

Intelligens automatizálási komponensekkel a gyakorlatban jól bevált sorozatgyártású gépeink önvezető szállítójárművekké (AGV) változnak át. Intelligens szoftverrel együtt a raktárat időtállóvá teszik, egyszerűsítik a folyamatokat és a hatékonyságot új szintre emelik. Az automatizálásban kompetens partnereként, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg és helyezzük üzembe önvezető targoncáinkat (AGV), melyekkel raktárának gazdasági hatékonyságát teljesen automatikusan növelheti. 

Vontatók: már 70 éve munkában

Gördülékeny intralogisztika

Különböző méretű és tömegű áruk szállítása egyetlen útvonalon: a Jungheinrich vontatói 70 éve pontosan ezt teszik lehetővé. Modern elektromos vontatóinkkal a nagy teljesítményű, környezetbarát vontatók és a sokoldalú vontatmány kocsik megoldások találkoznak - együtt verhetetlen vontatmányvonatot alkotnak!

A vontatójárművek biztonságos és hatékony anyagáramlást biztosítanak. Minden vontatmány kocsii olyan pontosan követi az elektromos vontató nyomvonalát, mintha síneken közlekedne. Ez nemcsak időt és pénzt takarít meg, hanem csökkenti a balesetveszélyt is.

Minden kihívásra készen

Jó tudni

Zöld lámpa az Ön intralogisztikájának

Az elektromos vontatókkal történő anyagszállítás könnyen integrálható a meglévő logisztikai rendszerekbe. Lépésről lépésre növekedést generál a jövőre nézve, tehermentesíti a személyzetet, és biztosítja, hogy optimálisan felkészüljön a folyamatosan növekvő igények kielégítésére.

Az Ön vontató megoldása lépésről lépésre

Akár 28 tonnát mozgat és szinte karbantartásmentes

Akár 28 tonnát emel és szinte karbantartásmentes a dizájn, amely nagy választékú vontatmánnyal használható.

Váltson lítiumion targoncákra és élvezze a lítiumion energia előnyeit.

Intralogisztika 4.0: Anyagmozgatás útmutató

Ingyenes útmutatónkban részletesen és kötelezettség nélkül elmagyarázzuk, hogyan teheti gördülékenyebbé és üzembiztosabbá az anyagáramlást a Jungheinrich elektromos vontatók segítségével.

Ha még nem használt vontatókat, az 1. útmutatóban megtalálja a kezdeti tervezési lépésekhez szükséges legfontosabb információkat, valamint részletes leírásokat - egyértelmű grafikákkal együtt. A 2. útmutató egy terméklistát tartalmaz műszaki leírásokkal. Győződjön meg róla, hogy miért éri meg elektromos vontatóinkra váltani!GYIK

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele

Különböző típusú elektromos vontatók megvásárolhatók

Vonóhorgos vontatók

Kisebb, csak rövid távolságokra mozgatott rakományokhoz ideálisak a vonóhorgos vontatóink. A különböző pótkocsirendszerekhez való különböző csatlakozórendszerekkel a manőverezhető elektromos vontatók helyben megfordíthatók, és nagy iránystabilitású vontatókban is használhatók.

Vezetőállásos vontatók

Az ilyen kialakítású, sokoldalú vontatók nagymennyiségű teherszállítást biztosítanak vontatószerelvényben vagy különböző vontatmányokban. A stand-in vontatók ergonomikus kialakítása egyrészt lehetővé teszi alkalmazottai számára a kényelmes munkavégzést, másrészt maximális vezetési biztonságot nyújt.

Vezetőüléses vontatók

Gyors gyorsulással és nagy végsebességgel a dinamikus, teljesen felfüggesztett alvázzal rendelkező, vezetőüléses vontatók szilárd erőt kínálnak akár 10 tonnás terhek szállítására beltéri és kültéri használatban. A kényelmes vezetőülés elegendő lábtérrel és könnyen hozzáférhető kezelőszervekkel párosul.

Platformos vontatók

Sokoldalú platós vontatóink támogatják a gyors alkatrészellátást beltéren és kültéren egyaránt, és négykerekű vontatóként is használhatók 1,5 tonnáig terjedő terhekhez. Emellett az elektrohidraulikus kormányzás kis erőfeszítéssel precíz vezetést biztosít.

Vásároljon vagy lízingeljen elektromos vontatót

Szakértő tanácsadóinkkal a termékigénylő űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot. Szívesen adnak tanácsot az Ön számára megfelelő elektromos vontató modellek kiválasztásában. A Jungheinrich PROFISHOP-ban további hasznos raktári eszközöket és felszereléseket is vásárolhat az intralogisztikához.

Az elektromos vontató megvásárlásának alternatívájaként a Jungheinrich lehetőséget kínál Önnek arra is, hogy egy elektromos vontatót finanszírozással szerezzen be. Pénzügyi szakértőink szívesen adnak tanácsot a lízing- vagy bérleti szerződésekkel kapcsolatban.

A rövid távú megoldásokról is szívesen beszélünk. Ha szezonális üzletmenetben kell megbirkóznia a keresleti csúcsokkal, vagy növelnie kell a kezelési teljesítményt, elektromos vontatókat kínálunk ideiglenes bérlésre is. A járművek között a targoncabérlés rovatunkban böngészhet.