+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS 130

Vezetőállásos vontató 3,0t

  • 3 000 kg
  • Testre szabható vontató KLT kocsikkal.
  • Rendkívül keskeny 600 mm széles kivitel.
  • Kevesebb energiafogyasztás és nagyobb hatékonyság.
  • Növelt helykínálat és optimalizált ergonómia.
  • Számos tartozék sokféle felhasználási területhez.

EZS 130

Sokoldalú és kompakt EZS 130 típusú elektromos vontatóink igen keskenyek, max. 3000 kg-os kocsik vontatására alkalmasak. Csekély, csupán 600 mm-es szélességüknek köszönhetően ideálisak darabáru fordulékony szállításához helytakarékos szerelvényeken vagy anyagelosztáshoz a gyártásban. További előnyük az egyedi kialakítás, mivel több vontatmánykocsi rácsatlakoztatásával gond nélkül hozzáigazíthatók mindenféle felhasználáshoz. Az alacsony energiafogyasztás mellett a folyamatosan nagy teljesítményről az erős és dinamikusan gyorsuló 24 V-os váltóáramú motor gondoskodik. A továbbfejlesztett ergonómia és a kezelő optimalizált helykínálata hosszú üzemidő esetén is maximális menetkényelmet biztosít. Az alacsony kezelőállás kényelmes fel- és leszállást tesz lehetővé, a három választható menetprogram, valamint a menetbiztonságot javító intelligens asszisztensrendszerek rugalmas és biztonságos munkavégzést szavatolnak minden helyzetben.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Features

Modellek áttekintése

Model Towing capacity load Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EZS 130 3 000 kg 10,5 km/h 1 315 mm 24 V