+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Emelőkocsi

Emelőkocsik, gyalogkíséretű targoncák

Emelőkocsik sokoldalú használatra

Különböző kivitelű raklapemelőink minden helyzetben megoldást biztosítanak a speciális igényekre. Amennyiben naponta nagy árumennyiséget és nehéz terheket kell mozgatni rövid távolságokon,  kézi emelőkocsikat, raklapemelőket érdemes alkalmazni. Nagy teherbírásának és fordulékonyságuknak köszönhetően ők az ideális segítőtársak a raktárban. Amennyiben a szállítandó árukat nem olyan könnyű emelni és mozgatni, érdemes elektromos emelőkocsit választani. Ha pedig nagyobb magasságokban kell az árut rakodni, akkor az elektromos gyalogkíséretű targonca a megfelelő alternatíva. 

Mindig a megfelelő pozícióban

A sok hajlongással és emeléssel járó munkavégzés gyakran károsítja az egészségét. Ilyen esetben hidraulikus ollós kivitelű emelőkocsink a tökéletes választás. Egy tonnás teherbírásával és 800 mm-es emelési magasságával kényelmes munkavégzést biztosít és rugalmasan alkalmazható. Így a targoncát emelőkocsiként, emelő- vagy munkaasztalként és munkapadként is használhatja. Emellett kb. 350 milliméter magasságtól kiegészítő támasztók segítik a biztonságos alkalmazást. Az emelés és süllyesztés vagy manuálisan vagy elektrohidraulikusan történik. Az elektromos emelőmotort egy karbantartásmentes 70-A-akkumulátor táplálja.

Alap az optimalis áruszállításhoz

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú szakaszokon, kizárólag gyalogkíséretű üzemmódban vagy vezetőállással: elektromos raklapszállítóink minden követelménynek megfelelnek. Segítünk Önnek megtalálni a raktárának megfelelő elektromos emelőkocsit.

Biztonságos és könnyen kezelhető minden igényre

Tökéletes a be- és átrakodáshoz és alkalmankénti komissiózáshoz - minden emelési magassághoz és szállítási útvonalhoz. Rövid távon gyalogvezérlésűként, közepes távon kombinált gyalogvezérlésűként/vezetőállásosként, hosszú távon üléssel felszerelve. És mint alapgép-modellek könnyebb alkalmazásokhoz.

Erős segítőtárs

Kézi emelőkocsik,  raklapszállítók, "békák" különböző kivitelekben: nehéz terhekhez, lapos raklapokhoz, egyedi méretekhez,  mérleges és számos további kivitelben. Ön is megtalálja választékunkban az igényeinek megfelelő emelőkocsit.

Higiénikus és rozsdamentes

A nemesacél emelőkocsik rozsdamentes acélból készült kivitelek. Mindenhol alkalmazhatók, ahol tökéletes higiéniára van szükség vagy azért használnak rozsdamentes anyagokat, mert nedves és agresszív környezetben kell dolgozni.

Ne változtasson!

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. A könnyen kezelhető töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett.