+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Emelőkocsi

Emelőkocsik, gyalogkíséretű targoncák

Emelőkocsik sokoldalú használatra

Különböző kivitelű raklapemelőink minden helyzetben megoldást biztosítanak a speciális igényekre. Amennyiben naponta nagy árumennyiséget és nehéz terheket kell mozgatni rövid távolságokon,  kézi emelőkocsikat, raklapemelőket érdemes alkalmazni. Nagy teherbírásának és fordulékonyságuknak köszönhetően ők az ideális segítőtársak a raktárban. Amennyiben a szállítandó árukat nem olyan könnyű emelni és mozgatni, érdemes elektromos emelőkocsit választani. Ha pedig nagyobb magasságokban kell az árut rakodni, akkor az elektromos gyalogkíséretű targonca a megfelelő alternatíva. 

Mindig a megfelelő pozícióban

A sok hajlongással és emeléssel járó munkavégzés gyakran károsítja az egészségét. Ilyen esetben hidraulikus ollós kivitelű emelőkocsink a tökéletes választás. Egy tonnás teherbírásával és 800 mm-es emelési magasságával kényelmes munkavégzést biztosít és rugalmasan alkalmazható. Így a targoncát emelőkocsiként, emelő- vagy munkaasztalként és munkapadként is használhatja. Emellett kb. 350 milliméter magasságtól kiegészítő támasztók segítik a biztonságos alkalmazást. Az emelés és süllyesztés vagy manuálisan vagy elektrohidraulikusan történik. Az elektromos emelőmotort egy karbantartásmentes 70-A-akkumulátor táplálja.

Erős segítőtárs

Kézi emelőkocsik,  raklapszállítók, "békák" különböző kivitelekben: nehéz terhekhez, lapos raklapokhoz, egyedi méretekhez,  mérleges és számos további kivitelben. Ön is megtalálja választékunkban az igényeinek megfelelő emelőkocsit.

Alap az optimalis áruszállításhoz

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú szakaszokon, kizárólag gyalogkíséretű üzemmódban vagy vezetőállással: elektromos raklapszállítóink minden követelménynek megfelelnek. Segítünk Önnek megtalálni a raktárának megfelelő elektromos emelőkocsit.

Biztonságos és könnyen kezelhető minden igényre

Tökéletes a be- és átrakodáshoz és alkalmankénti komissiózáshoz - minden emelési magassághoz és szállítási útvonalhoz. Rövid távon gyalogvezérlésűként, közepes távon kombinált gyalogvezérlésűként/vezetőállásosként, hosszú távon üléssel felszerelve. És mint alapgép-modellek könnyebb alkalmazásokhoz.

Ne változtasson!

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. A könnyen kezelhető töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett.

Ízelítő webáruházunkból