+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Komissiózó targonca (1)

Komissiózó targonca

Hatékony komissiózó targonca

A komissiózásnál az ember/gép interfésznek optimálisan kell működnie. Komissiózó targoncáink nemcsak az árukivétel ütemét növelik akár 11 méter magaságig. Ezzel a nagyobb haladás közbeni biztonság és hatékonyság mellett is dönt – legyen szó akár a legnehezebb alkalmazási körülményekről is.

Az állítható magasságú kormányegység, a PIN-kódos beléptetés és a külön haladási programok a kis- és nagy sebességekhez nemcsak a munka minőségét emelik, hanem különösen kényelmes működést tesznek lehetővé. A vertikális- és komissiózó targoncáink különösen nehéz üzemi körülmények esetén bizonyítanak. Az elektromos komissiózó targoncák a rövid akkumulátorcsere időknek köszönhetően több műszakon át is kitartanak. 

Komissiózó targoncák praktikus extrákkal

Komissiózó targoncáink a vállalat speciális logisztikai profiljához igazodnak a számos választható opciónak köszönhetően. A gyalogkíséretű üzemmód például lehetővé teszi az áruk gyors felvételét egymáshoz közel lévő árukivételi helyek esetén. Vagy a teherrészen elhelyezett optikai érzékelő segítségével a raklapok automatikusan lesüllyesztésre kerülnek elérhető magasságra. Növelje meg a sok lehetséges extrával dolgozói hatékonyságát és biztonságát, a tanácsadásban szívesen segítünk. 

Gyakran szükséges az első- és a második szinten komissiózni? Komissiózó targoncáink segítenek benne, hogy a terhelést időben optimálisan irányítsa: erre szolgál a hidraulikus emelésű kezelőplatform, mely a szükséges emelésről gondoskodik. A kezelőplatformot eközben kényelmesen a lábkapcsolóval lehet kezelni. Egy további előny: Pontosan a magasan lévő állványok esetén lehet a lépcső és korlát segítségével kényelmesen és biztonságosan dolgozni. 

Robusztus konstrukció a biztonságos komissiózásért

A teljes elektromos kommissiózó terméksorozat különösen robosztus konstrukciójával tűnik ki. Ez különösen jól látható a teherbírás esetén: Horizontális komissiózó targoncáink 2,4 méter hosszú villáikkal akár összesen 2,5 tonna tömegű, három rakodólapot is tudnak szállítani. A nyolc milliméteres acélkeret és az elülső burkolaton emelkedett keretszegélye biztosítja a szükséges biztonságot.

Terhelhető, biztonságos és sokoldalú

Kiváló minőségű kivitelezés, robusztus felépítés és a legmagasabb teljesítményértékek: Ez a titok, amellyel a Jungheinrich a horizontális komissiózó-szegmens piacvezetővé vált, köszönhetően a jelentős értékesítési adatoknak és a magas vevői elégedettségnek.

Hatékony komissiózás nagy magasságban

Emelje termelékenységét egy új szintre! Az elektromos komissiózó targoncával tartósan növelheti az árukivételek ütemét. Az ember-gép kapcsolat optimalizálásához vertikális komissiózó targoncáink esetén is a nagyobb haladás közbeni biztonságra és hatékonyságra törekedtünk.