+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ETV 216i

Tolóoszlopos targonca 1,6t

 • 4 550 - 10 700 mm
 • 1 600 kg
 • Lítiumion-akkumulátor gyors- és közbenső töltés képességgel
 • Nagyméretű, ergonomikus kialakítású kezelőhely
 • Tökéletes rálátás a kerékkarokra és a teherre
 • Gyors emelési sebesség a maximális rakodási teljesítmény érdekében (drive&liftPLUS)
 • Nagy maradvány teherbírás az optimális súlypontnak köszönhetően (drive&liftPLUS)

ETV 216i

Az ETV 216i mozgékony és innovatív tolóoszlopos targonca ideális társ a biztonságos és hatékony be- és kitároláshoz, valamint a raklapok komissiózáshoz történő előkészítéséhez. Az integrált lítiumion-akkumulátor, amely teljesen új targonca koncepciót tesz lehetővé, különösen kompakt méretű, a gyors- és közbenső töltéssel rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé egy- és többműszakos üzemben egyaránt (drive&liftPLUS felszereltségi csomaggal). A gyors emelés és kitolás a rakodólapok átrakását a hagyományos targoncákhoz képest jelentősen gyorsítja. Ezenkívül a kezelő számára ez ergonomikus munkahelyet jelent, mely a nagy szabad térrel, optimális kilátással minden irányban és könnyű kezelhetőséggel tűnik ki. Az ETV 216i új szerkezete maximális ergonómiát és biztonságot garantál. A gép több olyan okos asszisztensrendszerrel rendelkezik, mint a positionCONTROL vagy az operationCONTROL, ezen kívül a testre szabott kezelési koncepciók könnyű munkavégzést biztosítanak. 

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Stage Kampány ETV 216i

Forradalmi újdonság a raktárban.

Jungheinrich ETV 216i.

Az első tolóoszlopos targonca teljesen integrált lítiumion akkumulátorral.

A lítiumion technológia legújabb innovációja: a Jungheinrich ETV 216i. Az integrált lítiumion-technológia nemcsak jelentősen növeli a raktár teljesítményét, hanem egy ténylegesen forradalmi targonca designt tesz lehetővé. A megnövelt, tágasabb kezelőfülke ideális, ergonomikus munkafeltételeket biztosít. AZ ETV 216i-ból minden irányban tökéletes a kilátás, ami maximális biztonságot eredményez. A kompakt felépítésnek és a gyors emelési sebességnek köszönhetően a targonca szűk folyosókban is könnyen mozog más gépekhez képest. Kezdjen Ön is egy új korszakot raktárában a forradalmian új tolóoszlopos targoncával!

Theo Egberts, Andersom tesztje is bizonyítja, hogy az ETV 216i új mértéket teremt.

„Az új targonca példaértékűen jó kilátással rendelkezik minden irányba, az új kezelőfülke pedig javította a korábbi gépek hiányosságait – mint például a hiányzó fellépőt. A targonca működése igen korszerű és tetszetős a LED-es nappali fénynek és a zárt kerékborításnak köszönhetően. Ezek ugyanúgy a szériakivitel részei, mint a három fékezett kerék és a csavarozott tolócsatornák, melyek az egyszerű karbantartást szolgálják.”

a RÉSZLETES TESZT A Logistics Inside oldalán OLVASHATÓ (angol nyelven)

Az ETV 216i előnyei:


Maximális teljesítmény

ETV 216i Performance

Integrált Li-ion akkumulátor a nagyobb teljesítmény érdekében.

A kompakt lítiumion akkumulátorral és az ennek köszönhető teljesen új designnal az ETV 216i típus a raktár új, nagy teljesítményű eszköze. Az akkumulátor és a targonca eddig soha nem látott egységet képeznek, melynek részei optimálisan együttműködnek. A lítiumion technológia előnye a gyors- és köztes töltés, amely igen rövid idő alatt elvégezhető, így rugalmas 24/7 alkalmazást tesz lehetővé. A fentiekhez további előnyök társulnak: a kompakt felépítésnek köszönhetően az ETV 216i  fordulékonyabb és a 23%-kal gyorsabb emelési sebességre képes. Az új targonca koncepció ezen kívül nagyobb maradvány teherbírást is biztosít. Más, utólag átépített lítiumion technológiát alkalmazó targoncával összehasonlítva az ETV 216i akár 5%-kal több egységrakományt tud óránként átrakodni.

Az ETV 216i előnye teljesítmény szempontjából:

 • Optimális együttműködés a lítiumion akkumulátor és a targonca között
 • Folyamatos, nagy erő és teljesítmény
 • Extrém rövid töltési idő (teljes feltöltés mindössze 80 perc alatt)
 • Karbantartásmentesség,  nincs szükség akkumulátorcserére, valamint a hozzá kapcsolódó költséges infrastruktúrára
 • 8 kiterjesztett jótállás lítiumion akkumulátorokra
 • 23%-kal gyorsabb emelési sebesség az optimális konstrukciónak köszönhetően
 • Nagy maradvány teherbírás az új targonca kialakításnak köszönhetően


ETV 216i kampány Ergonómia


Kiváló ergonómia

Nagyobb tér az optimális munkavégzéshez.

A beépített Li-ion akkumulátornak köszönhetően az ETV 216i targoncában tágasabb tér áll rendelkezésre az ideális ergonomikus munkavégzéshez. A nagyobb kezelőfülkében számos beállítási lehetőség biztosított, így minden testmérethez könnyen és gyorsan beállítható az optimális kezelési pozíció. Minden kezelőelem és eszköz könnyen elérhető. További ergonómiai előnyög – mint az ülés és kartámla kombinált rugózása vagy a kezelő diagnosztikai rendszer integrációja a kartámlába – biztosítják, hogy a gép tökéletes feltételeket teremtsen kényelmes, könnyű munkavégzéshez és a nagy teljesítmény elérésére.

Az ETV 216i előnye ergonómia szempontjából:

 • Nagy méretű fülke szélesebb üléssel és tágasabb lábtérrel
 • Sokrétű, külön beállítási lehetőségek az üléshez, kartámlához és kormánykerékhez
 • Sokféle rögzítési lehetőség pl. a WMS terminálhoz, nyomtatóhoz és más eszközökhöz
 • Praktikus tárolók a munkavégzés segédeszközeihez
 • Jól látható és széles fellépő

ETV 216i kampány Safety


Maximális biztonság


ETV 216i Biztonság

Forradalmi design a jobb kilátás érdekében minden irányban.

Az ETV 216i forradalmi designja bármikor nagyszerű kilátást biztosít minden irányban. Az integrált lítiumion akkumulátornak és az akkumulátoredény hiányának köszönhetően akadálytalan a kilátása a villákra. A teher és a kerékkarok tökéletesen beláthatók. A két kapaszkodó és a nagy méretű fellépő ergonomikus, hárompontos beszállást tesz lehetővé a kezelő számára. Ezen kívül a kezelőt további biztonsági funkciók is védik. Legyen szó be- vagy kiszállásról, vezetésről vagy rakomány be- és kitárolásáról, az ETV 216i targoncával még intenzív raktári munka esetén is mindig biztonságosan haladhat.Az ETV 216i előnye biztonság szempontjából:

 • Tökéletes rálátás a teherre és a kerékkarokra
 • Jobb kilátás minden irányban a keskeny tetőrácsnak köszönhetően
 • Opcionális panoráma tetőablak a biztonságos be- és kitárolás érdekében
 • Biztonságos be- és kiszállás a lábvédelemnek köszönhetően, két fogantyú és nagy méretű, felülről jól belátható fellépő
 • Vállvédő és opcionális fejvédő


Forradalmasítsa Ön is raktárát!

Kérjen időpontot személyes tanácsadáshoz.


Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele

Features

Modellek áttekintése

Modell Maximális teherbíróképesség Maximális emelés (h3) Menet-
sebesség
Össz-
hossz
Akkumulátor-
feszültség 
ETV 216i1600 kg10700 mm14 km/h2419 mm51,2 V