+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ETV 216i

Tolóoszlopos targonca 1,6t

  • 4 550 - 10 700 mm
  • 1 600 kg
  • Lítiumion-akkumulátor gyors- és közbenső töltés képességgel
  • Nagyméretű, ergonomikus kialakítású kezelőhely
  • Tökéletes rálátás a kerékkarokra és a teherre
  • Gyors emelési sebesség a maximális rakodási teljesítmény érdekében (drive&liftPLUS)
  • Nagy maradvány teherbírás az optimális súlypontnak köszönhetően (drive&liftPLUS)

ETV 216i

Az ETV 216i mozgékony és innovatív tolóoszlopos targonca ideális társ a biztonságos és hatékony be- és kitároláshoz, valamint a raklapok komissiózáshoz történő előkészítéséhez. Az integrált lítiumion-akkumulátor, amely teljesen új targonca koncepciót tesz lehetővé, különösen kompakt méretű, a gyors- és közbenső töltéssel rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé egy- és többműszakos üzemben egyaránt (drive&liftPLUS felszereltségi csomaggal). A gyors emelés és kitolás a rakodólapok átrakását a hagyományos targoncákhoz képest jelentősen gyorsítja. Ezenkívül a kezelő számára ez ergonomikus munkahelyet jelent, mely a nagy szabad térrel, optimális kilátással minden irányban és könnyű kezelhetőséggel tűnik ki. Az ETV 216i új szerkezete maximális ergonómiát és biztonságot garantál. A gép több olyan okos asszisztensrendszerrel rendelkezik, mint a positionCONTROL vagy az operationCONTROL, ezen kívül a testre szabott kezelési koncepciók könnyű munkavégzést biztosítanak. 

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Modell Maximális teherbíróképesség Maximális emelés (h3) Menet-
sebesség
Össz-
hossz
Akkumulátor-
feszültség 
ETV 216i1600 kg10700 mm14 km/h2419 mm51,2 V