Stage ETV 216i

Tolóoszlopos targonca 1,6t

 • 4550 - 10700 mm
 • 1600 - 1600 kg
 • Lítiumion-akkumulátor gyors- és közbenső töltés képességgel
 • Nagyméretű, ergonomikus kialakítású kezelőhely
 • Tökéletes rálátás a kerékkarokra és a teherre
 • Nagyobb emelési sebesség a maximális rakodási teljesítményért
 • Nagy maradvány teherbírás az optimális súlypontnak köszönhetően

ETV 216i

Az ETV 216i agilis és innovatív tolóoszlopos targonca ideális társ a biztonságos és hatékony be- és kirakodáshoz, valamint raklapok komissiózáshoz történő előkészítéséhez. Az integrált lítium-ion akkumulátor, amey teljesen új targonca koncepciót tesz lehetővé, különösen kompakt valamint a gyors- és közbenső töltéssel rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé egy- és többműszakos üzemben egyaránt. A gyors emelés és tolás a rakodólapok átrakását a hagyományos targoncákhoz képest jelentősen gyorsítja. Ezen kívül a kezelő számára ez ergonomikus munkahelyet jelent, mely a nagy szabad térrel, optimális kilátással minden irányban és könnyű kezelhetőséggel tűnik ki.Az ETV 216i új kialakítása teremti az alapot a maximális ergonómia és biztonság számára. A gép több olyan okos asszisztensrendszerrel rendelkezik, mint a positionCONTROL vagy az operationCONTROL, ezen kívül a testre szabott kezelési koncepciók fáradságot nem okozó termelékeny munkát tesznek lehetővé. 

Li-ion

A Jungheinrich lítiumion-technológiájával Ön is versenyelőnyhöz jut: maximális teljesítmény akár 20 százalékkal kisebb energiafogyasztás mellett. Rendkívül rövid töltési idő. Nincs szükség karbantartásra. Csökkentse Ön is flottájának üzemeltetési költségeit!

Előnyök

Stage Kampány ETV 216i

Fényt a raktár Li-ion forradalmához.

Jungheinrich ETV 216i.

Az első olyan tolóoszlopos targonca, mely teljesen integrált li-ion akkumulátorral rendelkezik.

A lítiumion technológia legújabb innovációja: a Jungheinrich ETV 216i. Az integrált lítiumion technológia nemcsak jelentősen növeli a raktár teljesítményét, hanem egy ténylegesen forradalmi targonca designt tesz lehetővé. A jelentősen növelt kezelőállás ideális, ergonomikus munkafeltételeket biztosít. A tökéletes kilátás az ETV 216i-ről körben mindig a legnagyo biztonságot eredményezi. A kompakt felépítésnek és a nagy emelési sebességnek köszönhetően a berendezés szűk folyosókban is agilisebb már gyártmányokkal összehasonlítva.

Fényt a világelső lítiumion technológiás tolóoszlopos targoncája számára, mely forradalmian új hozzáadott értéket kínál.

Theo Egberts az Andersom Testingtől tanúsítja:
Az ETV 216i új színvonalat határoz meg.

„Az új targonca példaértékűen jó kilátással rendelkezik minden irányban, az új kezelőfülke pedig javította a korábbi gépek hibáit – mint például a hiányzó fellépőt. A targonca működése igen korszerű és tetszetős a LED-es nappali fénynek és a zárt kerékborításnak köszönhetően. Ezek ugyanúgy a szériakivitel részei, mint a 3 fékezett kerék és a csavarozott tolócsatornák, melyek az egyszerű karbantartást szolgálják.”

További részletekért lásd a Logistics Inside oldalán

Az Ön ETV 216i-előnyei:


ETV 216i Campaign Max Performance


Maximális teljesítmény

ETV 216i Performance Integrált Li-ion renszer a nagyobb anyagmozgatási teljesítményért.

A kompakt lítiumion akkumulátorok és az általa lehetővé váló teljesen új design az ETV 216i berendezést a raktár új, top kategóriás targoncájává teszi. Az akkumulátor és a targonca egy olyan virtuális egységet képeznek, melynek részei optimálisan együttműködnek. A lítiumion technológia előnyei a gyors és közbenső töltés, melyek igen rövid idő alatt véghezvihetők, így rugalmas 24/7 alkalmazást tesznek lehetővé. A fentiekhez további előnyök társulnak: A kompakt felépítésnek köszönhetően az ETV 216i jelentősen fordulékonyabb és a 23%-kal nagyobb emelési sebesség is meggyőző. Az új targonca koncepció ezen kívül nagyobb maradvány teherbírást is biztosít. Egy másik lítiumion technológiát alkalmazó targoncával összehasonlítva az ETV 216i akár 5%-al több egységrakományt tud óránként átrakodni.

Az Ön ETV 216i teljesítmény előnyei:

 • Optimális együttműködésA lítiumion akkumulátor és a targonca között
 • Állandó, nagy erő és teljesítmény
 • Extrém rövid töltési idők(Teljes feltöltés mindössze 80 perc alatt)
 • Karbantartás mentességés az akkumulátor csere valamint a hozzá kapcsolódó költséges infrastruktúra is szükségtelenné válik
 • 5-év garancia lítiumion akkumulátorok számára
 • 23%-kal nagyobb emelési sebességaz optimális konstrukciónak köszönhetően
 • Nagy maradvány teherbírás az új targonca konstrukciókan köszönhetően

ETV 216i Li-Ionen Teaser Jungheinrich Li-ion-technológia

A mi Li-ion technológiánkkal elhegyja a konkurrenciát: kitartó teljesítmény, gyors töltés és karabantartásmentesség. Biztosítsa teljes lítium-ion-Power-t 6-hónapos elégedettségi garanciánkkal, valamint az 5-éves-garanciával a lítium-ion akkumulátoraira. 

Tudjon meg többetETV 216i kampány Ergonómia


Javított ergonómia


Új szabad terek az optimális ergonómiához.

A különösen kompakt Li-ion akkumulátorral felszerelt ETV 216i teljesen új szabad hely fogalmat jelent az ideális ergonomikus munkavégzéshez. A kezelőhely jelentősen nagyobb, az átfogó kezelési lehetőségekhez minden testmérethez könnyen és gyorsan megtalálható az optimális kezelési pozíció. Minden kezelőelem és tartozék könnyen elérhető. A további ergonmikus előnyöknek – mint az ülés és kartámla kombinált rugózása vagy a kezelő diagnosztikai rendszer integrációja a kartámlába – lehetővé teszi az ETV 216i számára, hogy tökéletes feltételeket teremtsen motivált kezelők számára a kényelmes, fáradásmentes és nagy teljesítményű munkához.

Az Ön ETV 216i ergonómiai előnyei:

 • Nagy méretű kezelőtér szélesebb üléssel és több lábtérrel
 • Szerteágazó, külön beállítási lehetőségek az üléshez, kartámlához és kormánykerékhez, nagy erőkifejtés nélkül
 • Sokoldalú rögzítési lehetőség a WMS terminálhoz, nyomtatóhoz és sok más eszközhöz
 • Praktikus tárolók a munkavégzés segédeszközeihez
 • Jól látható és széles fellépő

ETV 216i kampány Safety


Maximális biztonság


ETV 216i Biztonság Forradalmi design a jobb kilátás érdekében minden irányban.

Az ETV 216i forradalmi designja mindig nagyszerű kilátást biztosít minden irányban. Az integrált lítiumion akkumulátornak és az akkumulátoredény hiányának köszönhetően a villairányú kilátás már nem akadályozott. A teher és a kerékkarok tökéletesen beláthatók. A két kapaszkodó és a nagy méretű fellépő ergonomikus, hárompontos beszállást tesz lehetővé a kezelő számára. Ezen kívül a kezelőt további biztonsági funkciók is védik. Legyen szó be- vagy kiszállásról menet közben vagy rakomány be- és kitárolásnál, az ETV 216i targoncával még intenzív raktári munka esetén is mindig biztonságosan haladhat.Az Ön ETV 216i biztonság előnyei:

 • Tökéletes rálátás a teherre és a kerékkarokra
 • Jobb kilátás minden irányban a keskeny tetőoszlopoknak köszönhetően
 • Opcionális panoráma tetőablak a biztonságos be- és kitárolásért
 • Biztonságos be- és kiszállás a lábvédelmnek köszönhetően, két fogantyú és nagy méretű, felülről jól belátható fellépő
 • Vállvédő és opcionális fejvédő


Indítsa el a Li-ion forradalmat a raktárban!

Most kérjen időpontot személyes tanácsadáshoz.


Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele

Features

Modellek áttekintése

Modell Maximális teherbíróképesség Maximális emelés (h3) Menet-
sebesség
Össz-
hossz
Akkumulátor-
feszültség 
ETV 216i1600 kg10700 mm14 km/h2419 mm51,2 V