Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ETV 216i

Tolóoszlopos targonca 1,6t

  • 4550 - 10700 mm
  • 1600 kg
  • Li-ion akkumulátor gyors és köztes töltési funkciókkal
  • Tágas, ergonomikusan kialakított kezelőhely
  • Optimális rálátás a kerékkarokra és a teherre
  • loweringPRO opció a süllyesztési sebesség optimalizálása érdekében
  • drive&liftPLUS a maximális teljesítmény és a nagy maradvány teherbírás érdekében

ETV 216i

Az agilis és innovatív ETV 216i tolóoszlopos targonca ideális partner a biztonságos és hatékony be- és kitároláshoz, valamint a raklapok előkészítéséhez a komissiózásra. Az újszerű targonca teljesen integrált Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely nemcsak rendkívül kompakt, hanem gyors és köztes töltési képessége révén rendkívül rugalmas használatot is lehetővé tesz. A gyors emelés és kitolás révén a hagyományos targoncákhoz képest lényegesen nagyobb rakodási teljesítmény érhető el. Ezenkívül a kezelőt ergonomikus munkahelye várja, amely bőséges szabad helyet, optimális teljes körű kilátást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az ETV 216i új kialakítása megteremti a maximális ergonómia és biztonság alapját. Az olyan intelligens asszisztensrendszerek, mint a positionCONTROL vagy az operationCONTROL, valamint a testre szabott kezelési koncepciók fáradtságmentes és produktív munkát tesznek lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ETV 216i 1 600 kg 10 700 mm 14 km/h 2 419 mm 51,2 V