Biztonsag

A raktár nem játszótér,
de velünk gyerekjáték a védelme.

360 fokos védelem a Jungheinrichtől.

A raktári folyamatok felgyorsulása és komplexitása egyre több veszélyforrást hordoz magában. Éppen ezért nem elegendő kizárólag az egyes területek védelme - a raktár egészét kell figyelembe venni. A Jungheinrich, mint családi vállalkozás, valamint vezető gyártó és szolgáltató az üzemen belüli logisztika területén minden részletre kiterjedő megoldásokat kínál. Sokrétű biztonsági és asszisztensrendszereink a raktár minden területén 360 fokos védelmet nyújtanak. Gondoskodunk arról, hogy a jövőben az Ön raktárában is gyerekjáték legyen a biztonság.

Minden biztonságosan

áttekinthető.

Biztonság a raktár minden részén.

360 fokos védelmünk a raktár öt rizikóterületét fedi le. A Jungheinrich biztonsági megoldásai megvédik a dolgozókat, az árut, a raktári berendezéseket, valamint a gépeket és adatokat egyaránt. Több mint 60 éves tapasztalatunk segít Önnek a kritikus helyzetek felismerésében, a baleseti kockázat csökkentésében és a raktári biztonság elérésében minden területen. Mindeközben folyamatosan ügyelünk a produktivitás növelésére is. Mivel a biztonság egy olyan befektetés, amely garantáltan megtérül.

1. Személyvédelem.

Mivel az ember a legfontosabb.

Teljes körű biztonsági koncepciónkban maximálisan megbízhat. Számos opciót ajánlunk, hogy megóvhassa raktári dolgozóit a gépeken az ütközésektől és más balesetektől. Mivel a dolgozók egészsége szívügyünk, ergonomikus kialakítású munkahelyet biztosítunk annak érdekében, hogy a kezelők mindig biztonságosan, ergonomikusan és hatékonyan végezhessék munkájukat.

Mivel mindent egyszerre nem láthatunk.

Jungheinrich személyfelismerő rendszer.

A személyfelismerő tolatókamera csökkenti az ütközés rizikóját hátramenet esetén. Amint a rendszer érzékeli, hogy egy személy áll a veszélyzónában, optikai és hangjelzést ad. Mindeközben a kezelő a képernyőn láthatja, mi történik mögötte anélkül, hogy hátra kellene fordulnia.

 

További információ személyvédelmi megoldásainkról.

2. Áruvédelem.

Az értékes áruk megbízható védelme.

A raktározott termék értékes vagyon. Különböző asszisztensrendszereink segítik az áru megóvását és ezzel egyidejűleg az idő- és költségmegtakarítást. Ily módon nemcsak az árut és a dolgozókat biztosítja a raktárban, hanem a hatékonyságot és az ellátási biztonságot is.

Biztonságos kanyarodás.

Jungheinrich curveCONTROL.

A curveCONTROL asszisztensrendszer növeli a targonca stabilitását és optimális menetbiztonságot nyújt azáltal, hogy a sebesség függvényében ívben történő kanyarodáskor automatikusan csökkenti a sebességet.

 

 További információ megoldásainkról az áru védelmére.

3. Raktárak és berendezések védelme.

A raktári kockázati tényezők célzott megelőzése.

Megelőző szolgáltatásaink segítenek, hogy a sérült raktári berendezések által előidézett veszélyhelyzeteket célzottan megelőzzük. Ily módon az Ön folyamatai továbbra is biztonságosan működnek és beruházásai biztonságban vannak.

Megéri a pontos odafigyelés.

Állványfelülvizsgálat a Jungheinrichtől.

Saját alkalmazásban álló, állványfelülvizsgálatot végző szakembereink az érdekképviseletek előírásai szerint elvégzik az éves ellenőrzést, így Ön növelheti raktárának biztonságát. Szakmai kompetenciánknak köszönhetően feltárjuk a hosszútávú és alapvető hiányosságokat, értékeljük ezeket és igény esetén a sérült állványrészeket eredeti Jungheinrich alkatrészekkel cseréljük ki.

 

További információ biztonsági megoldásainkról

4. Gépek védelme.

Balesetek csökkentése.

Különböző felszereltséggel és rendszeres karbantartással segítjük Önt abban, hogy a targoncák által okozott baleseteket minimálisra csökkentse és a gépek hosszútávú készenlétét biztosítsa. Így nemcsak a dolgozókat védi, hanem csökkenti a javítási és karbantartási költségeket. Röviden, kevesebb kiadással kell számolnia.

Balesetek biztos csökkentése.

Jungheinrich ütközés érzékelő.

A Jungheinrich ütközés érzékelővel megvédheti targoncáit, az árut és a dolgozókat. A kedvező áron elérhető érzékelő modul könnyen beszerelhető, hang-vagy fényjelzést ad ki a targonca ütközésekor és balesetek esetén. Az összegyűjtött adatok értékes információként szolgálnak ahhoz, hogy a raktárban hatékonyan csökkentse a károkat.

 

További információ biztonsági megoldásainkról

5. Adatok védelme.

Minden ott maradjon, ahova tartozik.

A digitalizálás és hálózatépítés dinamikus növekedésének köszönhetően a folyamatos biztonság és adatvédelem minden biztonsági koncepcióban fontos szerepet játszanak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy digitális megoldásaink a legmagasabb biztonsági feltételeknek is megfeleljenek. A hackereknek esélyt sem adunk, szoftver- és internetmegoldásainkat független szakértőkkel minősíttetjük. Ily módon hatékonyan védjük vállalatának értékes adatait és információit.

A támadóknak esélyük sincs.

Jungheinrich ISM Online – tanúsított adatbiztonság.

A Jungheinrich ISM Online teljes körű flottamenedzsment rendszerben a mérettől és kompexitástól függetlenül biztonságosan kezelheti targoncaflottáját. Webalapú alkalmazásunk átfogó tesztelésen ment keresztül, így védelmet nyújt a cybertámadások ellen. Független szakértők tanúsítják az ISM Online magasszintű biztonságát.

 

További információ adatbiztonsági megoldásainkról

 

Mindenre gondolunk,

így lesz gyerekjáték a biztonság.

360 fokos védelem a Jungheinrichtől.

Bemutatjuk, hogyan tudunk segíteni Önnek teljes körű koncepciónkkal a biztonság növelésében a raktár minden területén.

 

 

 

Ábra letöltése ›

További információ a raktári biztonságról.

Tanácsadóink szívesen segítenek.