+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rendszerszolgáltató
Intelligens üzemen belüli logisztika

Tapasztalt rendszerszolgáltató

A folyamatok átfogó ismerete alapján alakítjuk ki Ön számára a személyre szabott logisztikai rendszert, az automatizálás szintjétől függetlenül. Így közösen új szintre emeljük teljes raktározási rendszerét, mely nagyobb hatékonysággal és termelékenységgel üzemeltethető.

Hatékonyság és termelékenység szisztematikus növelése

Intelligens intralogisztika a dolgozó, a gép, a szoftver és az egyedi raktárkörnyezet tökéletes összjátéka. A kis- és középvállalatok ugyanúgy nyernek vele, mint komplex raktárral és magas automatizáltsági fokkal rendelkező globális nagyvállalatok. Mivel a hatékonyság és termelékenység szisztematikus kezelése teljesen új lehetőségeket tár fel - ezért mondjuk, hogy teljes körű megoldást nyújtunk egy kézből. Ennek során a megfelelő megoldást nem mindig az automatizálásban kell keresni. Személyre szabottan alakítjuk ki az áru- és anyagáramlást raktárában: manuális, félig automatizált vagy teljesen automatizált folyamatokkal - ahogy arra Önnek szüksége van.

"Nemcsak a hatékonyság, hanem a fenntarthatóság is fontos."

Elsőosztályú raktárrendszerek alapja a jó partnerkapcsolat

Önnel közösen tervezzük meg és alakítjuk ki az új logisztikai megoldást. Számos ágazatból származó és különböző méretű vállalatoknál szerzett tapasztalatunkkal Önnek is igényre szabottan alakítjuk ki a legjobb megoldást. Fóvállalkozóként biztosítjuk a folyamat minden egyes lépésének pontos megvalósítását és gondoskodunk arról, hogy minden részegység tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Ön mindent egy kézből kap a teljes projekt folyamán és a berendezés üzembe helyezésekor is. Egyedülálló szervizhálózatunkkal a projekt befejezése után is segítjük a működést. Ez garantálja Önnek a folyamatos sikeres üzemeltetést.

Minőség és megbízhatóság minden szinten

Jungheinrich világszerte egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezik a logisztikai rendszerek területén és átfogó termékportfóliót nyújt. Az emelőkocsitól a magasraktári targoncán át a raktári felrakógépig és szállítópályáig. megoldásaink kiváló minősége és megbízhatósága érdekében házon belül gyártjuk a legfontosabb komponenseket és biztosítjuk hozzá tartozó szolgáltatásokat. Így megbízhatóan, hosszú távon és kompromisszumok nélkül támogatjuk Önt a célok elérésében.

"Az automatizálás mozgásba lendíti a hatékonyságot."

Automatizálási megoldások egyénre szabottan

Egy digitalizált világban, ahol az áru mozgásának tempója egyre gyorsabb és gyorsabb, a raktári folyamatok összehangolása a siker kulcsa. Önökkel együtt megtaláljuk a megfelelő automatizálási szintet és az optimális automatizálási komponenseket. Automatizálási partnerként lépésről lépésre végigkísérjük az első ötlettől az üzembe helyezésen át egészen a raktárbővítésig és szervizig.

Egyénre szabott automatizálás 3 lépésben.

Tudjon meg többet

Stage Projekt-Services

Szisztematikus megközelítés a nagyobb hatékonyság érdekében.