+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Jungheinrich WMS sorozat 2 (1)

Warehouse Management System 2. sorozat

  • Induljon a raktárával digitális jövőbe és váltson most analóg módról digitálisra: a Jungheinrich WMS Series 2 segítségével, az egyszerű megoldással a professzionális raktár kezeléshez.
  • gyakorlatban próbált, szabványosított folyamatok és funkciók
  • Gyors és egyszerű integráció
  • Hatékony folyamatoptimalizálás
  • Rugalmas bővítés

Jungheinrich WMS 2. sorozat

Analóg módtól digitálisig – a Jungheinrich WMS Series 2 segítségével.


Fedezzen fel egy szoftver csomagot, melyben számos dolog rejlik és várja örömmel az optimalizált anyagáramlást, magas termelékenységet, alacsony hibaarányt, valamint állandó szállítási készséget és átláthatóságot a raktárában. Az egyszerű megoldás a professzionális raktár kezeléshez gyakorlatban próbált és szabványosított folyamatokat és funkciókat kínál, melyekkel kis vagy közepes raktárakat egyszerűbben, hatékonyabban és költséghatékonyabban irányíthat, mint előtte. Ehhez a Jungheinrich WMS Series 2 innovációképes és mindig fejleszthető vagy aktualizálható.
Egyszerű. Hatékony. Költséghatékony.

Már a Jungheinrich WMS Series 2 alap moduljában kínálunk gyakorlatban próbált és szabványosított folyamatokat, valamint funkciókat, melyekkel raktára hatékonyabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban irányíthatja, mint korábban. A raktár szerkezetének a rendszerbe történő leképezésével a készleteket és feladatokat mindig figyelemmel kísérheti: Így valamennyi folyamatot hatékonyan használhat - az árufogadástól kezdve a be- és kitároláson keresztül a komossiózásig és az árukiadásig.
Egyszerűen igény szerint bővíteni.

Számos opcionális kiegészítő modullal a Jungheinrich WMS Series 2 illeszkedik igényeihez. Ügyfélkezeléstől az automatikus szállítóleveleken és minőségellenőrzésen át visszatérés támogatásáig. És amennyiben vállalkozása nő, a Jungheinrich WMS Series 2 egyszerűen együtt bővül vele – egészen a teljesen átfogó, egyedileg az Önre szabott Raktárkezelő rendszerig, a Jungheinrich WMS-ig.
Egyszerűen fenntarthatónak maradni.

A Jungheinrich WMS Series 2 jövőbiztos, mivel innovációképesként tervezték. Ez a szoftver mindenkor problémamentesen frissíthető az érkező, továbbfejlesztett verzióra. Ezáltal már ma profitálhat a holnap fejlesztéseiből.
Egyszerűen és gyorsan integrálható.

A Jungheinrich WMS Series 2 egyszerűen és gyorsan megvalósítható. Számos közös Host-rendszerhez egy interfészen keresztül integrálható a szoftver csomag a meglévő IT-rendszer környezetbe és gyorsan indíthatja is a digitális raktár kezelést.
Egyszerűen költséghatékonyan bekapcsolódni.

A Jungheinrich WMS Series 2 egyszeri fizetéssel már nagyon kedvezményes belépési áron elérhető. Ezen felül egyedülálló licencelési modellünk lehetővé teszi a szabványosított Raktárkezelő rendszer teljes mértékű alkalmazását havi díj ellenében – minimális szerződéses időtartam nélkül. Egy egyszeri berendezésdíj, egy havi használati díjjal összekötve.
Induljon el a digitális jövőben – fedezze fel az egyszerű megoldást a professzionális raktár kezeléshez: Jungheinrich WMS 2. sorozatFeatures