+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Jungheinrich WMS

Raktárkezelő rendszer

  • Optimális árukezelés és egyszerű, költséghatékony raktárirányítás – Jungheinrich raktárirányításai rendszer (WMS) – az intelligens és rugalmas szoftvermegoldás az üzemen belüli logisztikában!
  • Funkciókban gazdag, egyedi WMS
  • Moduláris felépítés
  • Egyedülálló biztonság a jövőt tekintve
  • Innovatív működés

Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS – az egyedi és széleskörű megoldás.

Az integrált, iparágtól független Jungheinrich raktárirányítási rendszer (WMS) teljes körűen kezeli, irányítja és optimalizálja raktárát, így gondoskodik a fenntarthatóan hatékony és egyszerű folyamatokról. Átfogó, tökéletesen az Ön vállalatára szabott WMS megoldás ­ így a szoftver az Ön vállalatához illeszkedik, és nem fordítva.Továbbá, a Jungheinrich WMS-t szoftver és logisztikai szakembereink házon belül már több mint 20 éve folyamatosan fejlesztik, a legújabb intralogisztikai trendek alapján. Ezzel garantáljuk, hogy Ön minden jövőbeni intralogisztikai kihívással megbirkózik. Intelligens funkcióinkkal támogatjuk az Ön vállalata folyamatos fejlődési folyamatait.Megbízható. Rugalmas. Jövőbiztos.

Jelenlegi piaci tanulmányok szerint egy raktárirányító szoftver átlagos élettartama több mint 15 év. Jó tudni, hogy a Jungheinrich WMS-sel Ön a (jövő)biztos oldalon áll. A Jungheinrich WMS rendszere örökké fiatal marad – mivel a Jungheinrich iparszerte egyedülálló előre kompatibilitást kínál, ami a jövőben is biztosítja, hogy a Jungheinrich WMS mindig még a jövőbeli változatokkal és frissítésekkel is kompatibilis legyen. Így Ön bármikor friss verzióra válthat, és már ma profitálhat a holnap legújabb fejlesztéseiből.És a legjobb ebben: amennyiben vállalata növekszik, a szoftver is növekszik Önnel együtt. A Jungheinrich WMS moduláris felépítése és többdimenziós konfigurációs modellje a jövőbeni módosítások egyszerű beillesztését teszi lehetővé; továbbá a Jungheinrich WMS több felhasználós és több nyelvű.Egyszerű csatlakozás.

Megkönnyített integráció. A Jungheinrich WMS szabványos interfészekkel biztosítja az adatcserét és kommunikációt minden elterjedt host és ERP rendszerrel.A Jungheinrich WMS mindazt nyújtja, amire a raktár egyszerűbb és olcsóbb kezeléséhez szüksége van – és még sokkal többet.

Features