+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERC 215a

Automata raklapemelő

  • 3100 - 4000 mm
  • 1300 - 1500 kg
  • Automatikus, megbízható és folyamatbiztos
  • Optimalizált szállítási útvonalak
  • Meglévő útvonalak használata
  • Rövid amortizációs idő
  • Kompakt kialakítás

ERC 215a

Az ERC 215a, vezető nélküli targonca alapja egy sorozatgyártású típus. A gyakorlatban bizonyított technika, a precíz navigáció és egy átfogó biztonsági csomag kombinációja. A végeredmény nagyfokú megbízhatóság és biztonság.Az ERC 215a más kézi vezérlésű targoncákkal és kézi munkával is alkalmazható. Akár meglévő gyártási folyamatba történő integrációról, akár új építésről van szó – az ERC 215a a tökéletes választás a szállítási folyamatok hatékonyságának növelésére. A kompakt kialakítás, valamint az ERC 215a nagy emelési magassága széles körű alkalmazást tesz lehetővé.A vezető nélküli targoncák (FTS) navigációjához nincs szükség padlóba helyezett eszközökre, minden lézernavigációval történik. A lézernavigációt az állványokon, falakon és oszlopokon vagy természeti eszközökön elhelyezett reflektorpanelek vezérlik.

A vezető nélküli szállítórendszert könnyen lehet meglévő informatikai és szoftverkörnyezetbe integrálni. Díjnyertes interfészünkkel, a Jungheinrich logisztikai interfésszel probléma nélkül összekapcsolható olyan fölérendelt rendszerrel, mint például a Jungheinrich-WMS vagy más meglévő raktárirányítási, illetve ERP rendszer.A vezető nélküli szállítórendszer ERC 215a formájában önálló rendszerként, interfész nélkül is használható.A moduláris rendszerfelépítés az ügyfél igényeire szabott folyamatok kialakítását teszi lehetővé, valamint rugalmas és gyors reagálást biztosít a folyamatok változtatásaira. Ez szilárd alapot teremt az FTS használatához, amely megfelel az Ön különleges követelményeinek.

Li-ion

A Jungheinrich lítiumion-technológiájával Ön is versenyelőnyhöz jut: maximális teljesítmény akár 20 százalékkal kisebb energiafogyasztás mellett. Rendkívül rövid töltési idő. Nincs szükség karbantartásra. Csökkentse Ön is flottájának üzemeltetési költségeit!

Előnyök


Features