Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS_350a
  • 5000 kg
  • Hatékony, folyamatbiztos szállítás
  • Optimalizált szállítási útvonalak a precíz lézernavigációnak köszönhetően
  • Átfogó biztonsági rendszerek vegyes alkalmazásban történő használathoz
  • Különböző vonókészülékek
  • Egyszerű illesztés meglévő informatiki rendszerbe

EZS 350a

A sokoldalú és robosztus EZS 350a automatizált vontatóként gazdagítják a termelést. Különösen jól illeszkednek a pótkocsik hatékony vontatására akár 5,000 kg teherbírásig, például termelési területre. A vezető nélküli targonca (FTF) már bevált targoncáinkból lett kifejlesztve, a munkafolyamatok és szállítási folyamatok optimalizálására. Az automatikus vontató megbízhatóan és folyamatbiztosan működik, precíz navigációs technikájával és átfogó biztonsági koncepciójával meggyőző teljesítményt nyújt. A nagy teljesítményről és alacsony energiafogyasztáról egy 24 V-os váltóáramú motor gondoskodik. A gép irányításáról lézernavigáció gondoskodik, a környezetben elhelyezett reflexiós felületek segítségével. Az EZS 350a együtt is dolgozhat ember által vezetett gépekkel és gyalogosokkal egy már meglévő rendszerben de külön rendszerként is – így szolgálva a nagyobb hatékonyságot a termelésnövekedés területén.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/h 1 962 mm 24 V