Stage Safety
Biztonsági megoldások raktárához

A Jungheinrich 360-fokos-védelem

Egy raktár nem játszótér. De pontosan olyan biztonságosnak kell lennie.


A raktárban a veszély lehetősége a folyamatok növekvő dinamikája és összetettsége miatt magas. Ezért már nem elegendő az egyes veszélyes területek védelmére – az egész raktárra való rálátás döntő fontosságú.
Mivel családi vállalkozásként és az intralogisztika vezető megoldás szolgáltatójaként mindenre rálátásunk van. Különféle biztonsági és asszisztencia rendszereink 360-fokos-védelmet nyújtanak Önnek a raktár valamennyi területére. Így gondoskodunk arról, hogy a raktár biztonsága a jövőben is gyermekjáték legyen.


Content Safety
 

Content Biztonság 2a Minden biztosan szem előtt.

Biztonság valamennyi raktárterület számára.
A 360-fokos-védelmünk lefedi az öt kockázati területet a raktárban. A Jungheinrich biztonsági megoldásaival védi az embereket, árukat, raktári berendezéseket, akárcsak a gépeket és adatokat. A 60-éves szakértelmünk ennek során segít, hogy a kritikus szituációkat előre fel lehessen ismerni, csökkenteni lehessen a baleseti kockázatot és a raktári biztonságot valamennyi területen növelni lehessen. Ennek során folyamatosan ügyelünk termelékenysége megőrzésére. Mert nagyobb biztonság nagyobb költségellenőrzést és befektetésvédelmet is jelent.


Vegye fel a kapcsolatot most!


Content Biztonság 3

1. Emberek védelme.

Mert az ember a legfontosabb.
Teljes mértékben támaszkodhat teljeskörű biztonsági koncepciónkra. Annak érdekében, hogy az alkalmazottakat a raktárban megvédjék a targoncákkal való ütközésektől vagy más balesetektől, számos járműopciót kínálunk. És mivel az alkalmazottak egészsége fontos számunkra, biztosítjuk, hogy a munkahely ergonomikusan megtervezhető legyen. Így a vezetők mindig biztonságosan, ergonómiailag és hatékonyan dolgozhatnak.

Content Biztonság 8a Mert nem láthat mindent.

A Jungheinrich személyfelismerés.
A Jungheinrich-hátrameneti kamera személyfelismeréssel csökkenti a hátrafelé haladó villás targonca általi ütközések kockázatát. Amint egy személy található a veszélyzónában, a rendszer kiold egy optikai, valamint akusztikus üzenetet.

Tudjon meg többet az Emberek védelméről


Content Biztonság 4

2. Áruk védelme.

Értékes áruk megbízható védelme.
A tárolt áruk értékes árucikkek. Különböző asszisztencia rendszerek segítenek megfelelően, valamint egyidejűleg időt és pénzt megtakarítva megvédeni őket. Ez nem csak a raktárban lévő árukat és alkalmazottait, hanem termelékenységét és szállítási biztonságát is biztosítja.

Content Biztonság 9a Jól védve minden kanyarban.

Jungheinrich curveCONTROL.
A curveCONTROL asszisztens rendszer növeli a villástargonca stabilitását és gondoskodik az optimális haladási biztonságról, melynek során igény szerint a sebesség kanyarban automatikusan csökken.

Tudjon meg többet az Áruk védelméről


Content Biztonság 5

3. A raktárak és raktári berendezések védelme.

Pontosan megelőzheti a raktárban jelentkező kockázatokat.
Megelőző szolgáltatásaink segítenek megakadályozni a sérült raktári létesítmények által okozott veszélyeket. Ez biztosítja a folyamatok biztonságát és a beruházási javak védelmét.

Content Biztonság 10a Pontosan odanézni kifizetődik.

A Jungheinrich állványellenőrzés.
Saját, szakmai szervezet által minősített állványvizsgáló szakembereink által végzett éves ellenőrzés gondoskodik arról, hogy növelje a raktár biztonságát és a megtakarítások forrását is ki lehessen használni. Szakmai kompetenciánknak köszönhetően hosszú távú és alapvető hibákat derítünk fel, kiértékeljük azokat és igény szerint kicseréljük a sérült állványrészeket eredeti Jungheinrich pótalkatrészekkel.

Tudjon meg többet a Raktárak védelméről


Content Biztonság 6

4. Gépek védelme.

Hogy kevesebb baleset történjen.
Mindenféle funkcióval és rendszeres karbantartással segítünk Önnek a targoncákból és a velük történő balesetek minimalizálásában és a járművek hosszú távú elérhetőségének biztosításában. Ez nemcsak védi az alkalmazottakat, hanem csökkenti a javítás és karbantartás költségeit is. Ez kisebb költségeket is jelent.

Content Biztonság 11a Csökkentse a járműbaleseteket megbízhatóan.

A Jungheinrich ütközés érzékelő.
A Jungheinrich-ütközés érzékelőkkel védi a járműveket, árukat és dolgozókat. A kedvező áru érzékelőmodul egyszerűen utólag is felszerelhető, és akusztikusan vagy vizuálisan jelzi az ütközéseket a járművön és a baleseteket. Az összegyűjtött adatok értékes információkat szállítanak, hogy a raktárban a károkat hatékonyan minimalizálni lehessen.

Tudjon meg többet a Gépek védelméről


Content Biztonság 7

5. Az adatok védelme.

Hogy minden ott maradjon, ahová tartozik.
A növekvő digitalizálás és a hálózatépítés során a hibák és az adatbiztonság megoldásai minden biztonsági koncepció részét képezik. Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy digitális megoldásaink megfeleljenek a legmagasabb biztonsági követelményeknek. Annak érdekében, hogy a hackereknek ne legyen esélyük, szoftverjeinket és webes alkalmazásainkat független szakértők tanúsítják. Ez hatékonyan védi értékes vállalati adatait és információit.

Content Biztonság 12a Támadóknak nem ad esélyt.

Jungheinrich ISM Online – minősített adatbiztonság.
A Jungheinrich ISM Online teljeskörű flottakezelés lehetővé teszi a targconaflották biztonságos kezelését, a mérettől és komplexitástól függetlenül. Mivel webes alkalmazásunkat átfogóan teszteltük, hogy megvédjük a számítógépes támadásokkal szemben. Független szakértők az ISM Online magas szintű biztonságáról tanúskodnak.

Tudjon meg többet az Adatok védelmérőlHa mindenre gondol,
a biztonság gyermekjáték.


Tudja meg egy pillantás alatt, hogyan támogatjuk teljeskörű megközelítési módunkkal annak során, hogy a raktárban a biztonságot növelje.


További információ

Content Biztonság 7b

Kérdése van a raktár biztonságával kapcsolatban?

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Telefon

+36 23 531 500

Kapcsolat felvétele