Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage_magatartasi_kodex
Magatartási kódex COVID-19

Magatartási kódex COVID-19

A világjárvány idején is szeretnénk megteremteni a biztonságos munkavégzés lehetőségét. A Jungheinrich különleges felelősségének érzi, hogy megvédje munkatársait és partnereit a fertőzésektől. 

Folyamatosan és kivétel nélkül fenn kell tartanunk  pandémiás tervünk alapján kidolgozott higiénia fenntartására vonatkozó szabályokat, melyek a folyamatos kockázatértékelés szempontjai szerint kerülnek adaptálásra.

Továbbra is kerülni kell a felesleges érintkezéseket, csökkenteni szükséges a fertőzés kockázatát speciális higiéniai és védőintézkedések alkalmazásával.

A vezetőséggel egyeztetve továbbra is lehetőség van az irodákban és telephelyeinken a helyszíni munkavégzésre. Amennyiben valamely munkatársunknál a fertőzés tünetei jelentkeznek vagy fertőzés kimutatására kerül sor, ezt a felettes vezetőnél haladéktalanul jelezni kell, annak érdekében, hogy a fertőzési lánc gyorsan és hatékonyan azonosítható legyen.

A releváns pontok tekintetében fontos szervezeti magatartási szabályok és intézkedések kerültek kidolgozásra. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a következő oldalakat. A felsorolt javaslatok, intézkedések és szabályok azonnali hatállyal minden telephelyre vonatkozóan érvényesek.

Nagyon köszönjük megértését, figyelmét, valamint a jelen helyzetben tanúsított rugalmasságát és szolidaritását.