Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
SSG acquisition
03/15/2023

A Jungheinrich felvásárolja a Storage Solutions-t az USA-ban

Hamburg, Németország, 2023. március 15. - A német intralogisztika úttörője, a Jungheinrich AG ("Jungheinrich") sikeresen lezárta a Storage Solutions Group ("Storage Solutions") felvásárlását a Merit Capital Partners, az MFG Partners és a Storage Solutions menedzsmentjétől. Minden zárófeltétel teljesült, beleértve az egyesült államokbeli fúzióellenőrzési engedélyt is. A Storage Solutions révén a Jungheinrich erős növekedési platformot szerez az Egyesült Államokban az állványrendszerek és a raktárautomatizálás területén. A tranzakciót eredetileg 2023. január 25-én jelentették be.

Storage Solutions

Az 1978-ban elsősorban új és használt raktárberendezések kereskedőjeként alapított Storage Solutions mára olyan vállalattá fejlődött, amely a raktározási és disztribúciós központok területén működő ügyfelekkel dolgozik együtt. Ennek során a vállalat számos iparági igényt elégít ki. Ezek közé tartozik a munkafolyamatok optimalizálása és a létesítménytervezés, a biztonsági auditok, a raktár- és automatizálási berendezések beszerzése és üzembe helyezése, a telepítés, az életciklus-szolgáltatások és a szoftverek. A Storage Solutions iparágvezető, technológiától független integrátorként arra törekszik, hogy a projektben érdekelt felek céljai alapján optimális megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. Stratégiai felvásárlások és szerves növekedés révén a Storage Solutions olyan skálázható platformot hozott létre, amely az ügyfélkörével együtt bővül, és kiszolgálja az ellátási lánc folyamatos növekedését. További információért kattintson ide: https://storage-solutions.com/

Fotó: Dr. Lars Brzoska (Jungheinrich AG igazgatótanácsának elnöke), Nathan Storey (Storage Solutions elnöke), Christian Erlach (Jungheinrich AG értékesítési igazgató), Kevin Rowles (Storage Solutions vezérigazgató). (balról jobbra)