Stage Services 2020

Szolgáltatások

„Megcsináljuk!“, ez volt cégalapítónk, Dr. Friedrich Jungheinrich kedvenc mondása. Ebben az egy szóban a mai napig benne van vállalati kultúránk lényege, szervizszolgáltatásunk fontossága: vállaljuk a munkánkért a felelősséget.

Dr. Friedrich Jungheinrich őszinte partnerkapcsolatra és lojalitásra építette vállalatunkat. Ezek az értékek máig érvényesek és maximális prioritással rendelkeznek. Mindegy, hogy ügyfél, beszállító vagy dolgozó: a Jungheinrich bízik a hosszútávú, fenntartható és őszinte kapcsolatokban. Szervizszolgáltatások és termékek széles választékát kínáljuk, melyekből Ön rugalmasan, igény szerint választhat. 

Jelenleg 98% -os szolgáltatási szintet tudunk felmutatni és ezzel új mértéket teremtünk iparágunkban. Szervizhálózatunk világszerte több, mint 4.700, Magyarországon közel 100 képzett szerviztechnikussal rendelkezik. Így mindenhol rövid időn belül a helyszínre érkezünk.

A targoncák, az automata rendszerek és raktári berendezések szervizelésén kívül segítséget nyújtunk és szakmai tanácsokat adunk a felmerülő igények elemzése és optimalizálása során (pl. anyagáramlás, flottamenedzsment vagy raktári rendszerek irányítása). Rendkívül fontos számunkra a dolgozók munkakörülménye és feladataik. Átfogó képzéseink során minden tapasztalatunkat és szakértelmünket megosztjuk Önökkel. A megfelelő akkumulátor kezeléstől egészen a biztonságos munkavégzésig.

Egyben biztos lehet: a Jungheinrich nagy- és kisvállalatoknak egyaránt olyan  szolgáltatás nyújt, amire Önnek a sikeres működéshez szüksége van. És mindezt az egész világon ugyanolyan  kiváló minőségben.

Stage Forklift Service

Nincs leállás.

Targoncaszerviz.

Könnyebbé tesszük a javításokat! Véget vetünk a költséges leállásoknak bármilyen szervizprobléma esetén biztosítjuk, hogy a targoncák minden funkciója a lehető leggyorsabban újra működjön függetlenül attól, hogy saját vagy más gyártó gépe. Az átfogó, globális Jungheinrich szolgáltatási hálózat azt jelenti, hogy csak egy hívásba kerül és a világszerte több, mint 5.400, Magyarországon ebből közel 100 Jungheinrich szerviztechnikus munkatársunk közül egy elindul Önhöz, hogy elsőosztályú szolgáltatásával segítséget nyújtson.

Előnyök:

 • A hibák gyorsabban megszüntethetők a magasan képzett Jungheinrich szerviztechnikusnak köszönhetően.
 • Minimális leállás a gyors targoncaalkatrész ellátásnak köszönhetően. 
 • Rövidebb válaszadási idők az átfogó, globális Jungheinrich szervizhálózattal. 
 • A magas minőségű targoncák folyamatos üzemben tartása a rendszeres targoncaszerviznek köszönhetően.
 • Prémium szolgáltatás gyártói tapasztalattal. 

Miközben gyorsan reagálunk a szükséges javítási kérelmekre, mindent megteszünk annak érdekében, hogy targoncáik termelékenységét hosszú távon is biztosítsuk. Rendszeres karbantartásokat végzünk, hogy növeljük targoncái élettartamát, rendelkezésre állását és biztonságát és biztosítsuk, hogy komolyabb kár ne történhessen. És itt még nincs vége a szolgáltatásnak: minden kötelező ellenőrzést elvégzünk a gépeken és a kezelők számára is tudunk képzéseket nyújtani a megfelelő képesítés megszerzéséhez. Továbbá segítünk befektetései védelmét is biztosítani, pl. képzett állvány szakértőnkkel. Így megvédjük az olyan kockázattól, amit sérült raktári felszerelés idézhet elő.

Igényei szerint választhatja ki és használhatja a Jungheinrich szolgáltatások kínálatát. Vagy egyszerűen kössön személyre szabott full-szerviz megállapodást velünk, amellyel tisztán láthatja és tervezheti targoncái költségét és szigorú kontroll alatt tarthatja kiadásait. 

Stage Services

Gyors alkatrészellátás.

Jungheinrich eredeti alkatrészek.

Az év 365 napján munkatársaink világszerte mindent megtesznek, hogy gyorsan és megbízható módon lássák el Önt eredeti Jungheinrich alkatrészekkel. A Hamburg melletti Kaltenkirchenben működő alkatrészközpont a globális logisztikai hálózatunk motorja. Az optimális folyamatok és a globális disztribúciós hálózat azt jelenti, hogy az új targoncaalkatrészek bármelyik helyszínre eljuthatnak a lehető legrövidebb idő alatt.  Több, mint 100.000 eredeti targoncaalkatrész (kb. 10 évre elegendő készlet) áll rendelkezésre itt arra várva, hogy az Ön telephelyén beépítsék. A Jungheinrich Parts Online szolgáltatásunk pedig lehetővé teszi, hogy Ön bárhol, bármikor kényelmesen megrendelhesse azt az alkatrészt, amire szüksége van. Csak egy kattintás és a kért alkatrészt már útnak is indítják Önhöz. 

Európán belül aznap éjszakai kiszállítást kínálunk. A Jungheinrich alkatrészek egyenesen az Ön szerviztechnikusához érkeznek a megrendelés éjszakáján, így a következő reggel a technikus már viheti is beépítésre. Ez a logisztikai koncepció igazán megéri: az alkatrészek 98.5 százalékos elérhetőségével targoncáit maximálisan ki tudjuk szolgálni a lehető legkisebb válaszadási időtényezővel. 

Előnyök:

 • Az alkatrészek 98.5 százalékos elérhetősége.
 • A legrövidebb válaszidők Európában a éjszakai kiszállításnak köszönhetően.
 • Az eredeti alkatrész használata azt is jelenti, hogy a targoncák, az automata rendszerek és a raktári berendezések megtartják értéküket. 
 • Általában kb. tíz évre elegendő, több, mint 100,000 eredeti alkatrész áll rendelkezésre.
 • Az eredeti alkatrésszel a garanciális panaszokra is jogosult maradhat. 

Ha az eredeti Jungheinrich alkatrészeket választja, nem csak az előbb említett tökéletesen működő logisztikából származhat előnye, hanem a magas minőségből és biztonságból is. Hiszen csak a hitelesített, gyártói szakértelemmel gyártott alkatrész biztosítja a maximális megbízhatóságot és garantálja, hogy targoncái vagy logisztikai rendszerei megtartják értéküket. 

Stage Logisztikai rendszer

A nap 24 órájában megteszünk mindent Önért.

Szerviz és tanácsadás automata rendszerekhez és raktári berendezésekhez.

Nem számít hol és mikor - Jungheinrich szerviz- és tanácsadás szolgáltatásunk az automata rendszerek és raktári berendezések támogatására a rendelkezésére áll az egész világon és a nap 24 órájában. Mindent megteszünk, hogy rendszere folyamatosan magas minőségben üzemeljen.

Igény szerint kínáljuk Jungheinrich "Service & Support" csomagjainkat, hogy garantáljuk a maximális költség-kontrollt és átláthatóságot. A különböző szervizcsomagokkal, mint a rugalmas szerviz, időközi szerviz, prémium szerviz és az anyag-menedzsment, vagy a egyénileg kialakított csomagok,biztosítjuk, hogy az üzemeltetés zökkenőmentes legyen és rendszerei élettartama növekedjen.

Előnyök:

 • Magas folyamatbiztonság a rendszer elérhetőségének biztosításával.
 • Maximális költségbiztonság és átláthatóság az egyénileg kidolgozott Jungheinrich Service & Support ajánlatok által.
 • Időmegtakarítás a szervizszolgáltatást végző munkatársakkal való szoros kooperáció által.
 • Hosszabb rendszeridő a rendszeres, felülvizsgálattal és karbantartással járó szerviz alkalmaknak köszönhetően. 
 • Megnövekedett teljesítmény - több ideje jut az alaptevékenységére

Meghibásodás esetén azonnal igyekszünk automata rendszerét és raktári berendezéseit működésbe hozni. Azért tudjuk ezt megtenni, mert szakértőink bármely területen is dolgoznak csapatként gondolkodnak:

Lehet, hogy központi szoftver szakértőink oldják meg a problémát távoli hozzáféréssel, vagy a helyszínen segít speciálisan képzett szerviztechnikusunk az átfogó szervizhálózatunknak köszönhetően.

Központi szervizszakértőink egyébként segítenek a WMS és ellenőrző rendszerek, az automata önvezető targoncák, rádiós adatátviteli rendszerekkel és IT rendszerekkel kapcsolatos problémákban is. Mindig biztosítjuk rendszerei elérhetőségét, amikor szeretné, az év 365 napján, a nap 24 órájában. 

Minden lépésnél segítünk Önnek.

A Jungheinrich szerviz változatos szolgáltatást kínál egy kézből. Tudjon meg többet minden szolgáltatásunkról egy helyen itt!

Örömmel segítünk, hogy a céljainak megfelelő legjobb megoldást válassza!

Lépjen kapcsolatba velünk most!