Stage Services

Szolgáltatások

„Megcsináljuk!“, ez volt cégalapítónk, Dr. Friedrich Jungheinrich kedvenc mondása. Ebben az egy szóban a mai napig benne van vállalati kultúránk lényege, a szervizszolgáltatásunk fontossága: vállaljuk a munkánkért a felelősséget.

Dr. Friedrich Jungheinrich őszinte partnerkapcsolatra és lojalitásra építette vállalatunkat. Ezek az értékek máig érvényesek és maximális prioritással rendelkeznek. Mindegy, hogy ügyfél, beszállító vagy dolgozó: a Jungheinrich bízik a hosszútávú, fenntartható és őszinte kapcsolatokban. Szervizszolgáltatások és termékek széles választékát kínáljuk, melyekből Ön rugalmasan, igény szerint választhat. 

Jelenleg 98% -os szolgáltatási szintet tudunk felmutatni és ezzel új mértéket teremtünk iparágunkban. Szervizhálózatunk világszerte több, mint 4.700 képzett szerviztechnikussal rendelkezik. Így mindenhol rövid időn belül a helyszínre érkezünk.

A targoncák és logisztikai rendszerek szervizelésén kívül segítséget nyújtunk és szakmai tanácsokat adunk a felmerülő igények elemzése és optimalizálása során (pl. anyagáramlás, flottamenedzsment vagy raktári rendszerek irányítása). Rendkívül fontos számunkra a dolgozók munkakörülménye és feladataik. Átfogó képzéseink során minden tapasztalatunkat és szakértelmünket megosztjuk Önökkel. A megfelelő akkumulátor kezeléstől egészen a biztonságos munkavégzésig.

Egyben biztos lehet: a Jungheinrich nagy- és kisvállalatoknak egyaránt olyan  szolgáltatás nyújt, amire Önnek a sikeres működéshez szüksége van. És mindezt az egész világon ugyanolyan  kiváló minőségben.

Rugalmas megoldások

Csak rövid időre van szüksége targoncára? Vagy hosszútávú használaton gondolkodik? Szeretné targoncaflottáját optimalizálni? Vagy szeretne egy személyre szabott finanszírozási ajánlatot kapni? Mindenre van megoldásunk. 

Szerviz-ígéretünk

Csak az eredeti pótalkatrész garantálja flottája garanciáját. Eredeti pótalkatrészeit éjszakai expressz csomagküldő szolgálattal szállítjuk.

Vevőszolgálat hozzáadott értékkel

A kieső és állásidők bosszantóak és mindenek előtt drágák. Premium-Service szolgáltatásunk a benne foglalt tartalom sokszínűsége, és a vágyakhoz illetve igényekhez történő illeszkedés által jelent vonzó megoldást. Így biztos lehet benne, hogy műszaki dolgai súrlódásmentesen és megbízhatóan működnek.

Mindig tele Elektromos-Power járműpark számára

Tele Power raktári logisztika számára: A Jungheinrich tökéletes szervizt kínál elektromos targoncái számára. Akkumulátor-szerviz, csereakkumulátorok és töltőberendezés-szerviz – ez tartja mozgásban folyamatait állandóan és megéri. Az összes információ itt található. 

Mindegy hol, mindegy mikor – mindig alkalmazható

Jungheinrich egyesíti a gyártó szakértelmét a teljes megoldásszolgáltató tapasztalatával és szakértőivel. A tervezéstől a megvalósításon át egészen a szervizig és támogatásig vevőszolgálati dolgozóinkkal: Megcsináljuk! 

Gyors és egyszerű kapcsolatfelvétel

Jungheinrich szervizapplikáció: gyors és egyszerű kapcsolatfelvétel bármikor

Egy balesetmentes, biztonságos raktárért

Targoncavezető képzésektől a „SAFEwalk“-ig: Jungheinrich különböző szolgáltatásokat kínál a raktári biztonság növeléséhez. A középpontban a vezető egészsége áll. A balesetmegelőzéshez valamennyi információt itt talál.

Ön Jungheinrich emelőkocsija vagy targoncája használati utasítását keresi? Használja az alábbi keresési funkciót, és keresse meg Jungheinrich anyagmozgató berendezéséhez vagy töltőberendezéséhez a megfelelő használati útmutatót.

Jungheinrich, targoncaszerviz, targonca