+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rental 1

Bérlet

Csak rövid időre van szüksége targoncára? Vagy hosszútávú használaton gondolkodik? Targoncaflottáját optimalizálva kell üzemeltetni? Vagy szeretne egy személyre szabott finanszírozási ajánlatot kapni? Mindenre van megoldásunk. Teljesen az Ön igényeire szabottan.

Rugalmas megoldások igény szerint

Széles körű beszerzési és alkalmazási alternatívákat kínálunk. Ez csökkenti a költségeket és elkerülhető a szükségtelen elköteleződés. Esetleg a targoncát már holnap szeretné használni vagy csak három hónap múlva? Nem ragaszkodik a legújabb modellhez, hanem elegendő egy használt gép is? A választás az Ön kezében van: targoncabérlet vagy lízing.

Bárhol. Bármikor.

Amennyiben rövid határidővel van szüksége targoncára a targoncabérlet a legjobb megoldás. Mindegy, hogy egy napra vagy egy évre – a Jungheinrich az Ön megbízható partnere. A megfelelő időben a megfelelő targoncát a megfelelő helyen biztosítjuk.

Rugalmasság.

Nem szeretné a targoncát megvásárolni, hanem inkább hosszútávra bérelni? Akkor a rugalmas bérlési lehetőségeink állnak rendelkezésére.

Maximális biztonság. Minimális költségek.

Ön targoncaflotta üzemeltetője? Akkor minden lehetséges hatásra fel kell készülnie. Határokon átnyúló és időben rugalmassá tesszük Önt, nagyobb biztonságot és átláthatóságot kínálunk csökkentett költségek mellett: a Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM) segítségével.

Használat és vásárlás.

Szeretné, hogy a jármű a tulajdonába kerüljön a futamidő végén? A finanszírozásra is különböző megoldásokat kínálunk: egészen klasszikust, mint például részletfizetést vagy bérleti szerződést a futamidő végén vásárlási lehetőséggel.