Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rental Fleet Management
Maximális biztonság. Minimális költségek.

Bérleti flottamenedzsment

Flottakezelés esetére is van megoldásunk. Rugalmasan kezelhető akár több országot átfogva, biztonságos és könnyen áttekinthető. Mindez minimális költségek mellett.

Változnak az idők.

Alkalmazkodunk az Ön igényeihez.

Függetlenül attól, hogy technológiai, folyamat- vagy konjukturális feltételek, ideiglenes vagy országspecifikusak - mint egy targonca flottájának üzemeltetője, fel kell készülni minden befolyás kezelésére, és rugalmasan kell reagálnia. Erre a célra fejlesztettük ki Jungheinrich Rental Fleet Management-ünket.
Egy optimalizált alapflottával felvértezzük Önt a mindennapi munkaszervezésre. A keresletcsúcsokat a kezdetektől fogva tervezik, és időben további gépekkel fedezik. A kereslet hirtelen növekedése esetén nagyon rövid idő alatt további targoncákat tudunk biztosítani Önnek. Ha a járművek már nem szükségesek, ismételten eltávolítjuk őket. Így elkerülheti a túlkapacitást. A csökkentett alapflotta ellenére garantáljuk a magas rendelkezésre állást.

Pontosan az, amire szüksége van.

Mit ajánlunk Önnek?

Egyedi megoldások flottamenedzsment számára – beleértve az optimalizálást, szervizt és cserét – egy fix ár/járműért.
Alkalmazási elemzésünk alapján összeállítjuk a feladataihoz ideális targoncákat. Milyen terheket kell szállítani milyen útvonalakon? Milyen állványformákat használ és mennyire alkalmasak ezek? Töltőállomásai jól fel vannak szerelve? Hol lehetnek még optimalizálási lehetőségek? Valamennyi eredményt nyomon követhetően tartunk telephelyenként. Különböző iparágakból származó tapasztalataink mutatják, hogy átlagosan az eddigi alapflotta 10 százaléka megtakarítható. A szerződéses időszak alatt RFM szakembereink folyamatos flottaoptimalizálást biztosítanak. Rendszeresen ellenőrzik a flottáját a helyi kihasználtság és a specifikáció alapján. A már nem megfelelő járművek cseréjére kerül sor, ezek száma a rakodási volumenhez igazodik. Ha szeretne bezárni egy telephelyet, visszaveszünk olyan villás targoncákat és emelpkocsikat, amelyekre már nincs szükség.

Amit mindig is tudni akart.

Áttekintést nyújtunk.

Pontos áttekintést adunk a flotta állapotáról és kihasználtságáról - regionális, országos és nemzetközi szinten. Így gyorsan láthatóvá válik az optimalizálási potenciál.

Első lépés: telephely elemzése

Csapatunk határozza meg a helyszín-specifikus mértéket, a flotta típusát és korát, ellenőrzi a folyamatokat, valamint az egyes járművek kihasználtságát, és grafikusan elkészíti az adatokat. Flottagyűjtő és -elemző eszközeink lehetővé teszik az adatok egyszerű rögzítését és megjelenítését. Gyorsan világossá válik, hogy hol találhatók optimalizálási lehetőségek. Mindezt egy átfogó dokumentációban tartjuk Önnek.

Költségek nyomon követése

Telephelyelemzésünk gyakran nem csak alkalmatlan vagy akár felesleges járműveket eredményez, hanem azt is, hogy az adminisztratív ráfordítások is nagyon magasak. A flottakezelés átadásával jelentősen csökkentheti ezeket a költségeket. A belső ráfordítások akár 50 százaléka megtakarítható. Az alkalmazottak tehermentesülnek és szabaddá válnak más feladatokhoz. Ezenkívül megmutatjuk Önnek, milyen magas a karbantartásra, javításra és károkra fordított költség.

Több adat – több lehetőség

A flották további irányítási eszközei, telemetriai megoldásaink bizonyították értéküket. Ezek web alapú információs rendszerek a különböző típusú járművek - telephelyen túlnyúló és nemzetközi - adatok elemzésére, megfigyelésére és értékelésére. A műszerfalainkban ezeket a műszaki targonca adatokat kombináljuk a kereskedelmi mutatószámokkal. Ez teljes átláthatóságot biztosít a flottáról - és élvezze RFM modellünk sikerét.