Stage Emberek védelme 2
Biztonsággal haladni

Emberek védelme

Az emberek védelme számunkra mindig az első helyen áll. Számos járműopciót kínálunk, melyek dolgozóit optimálisan védik a járművekkel történő ütközésektől és más balesetektől. Ezen felül ergonomikus járműkialakításunk hosszútávú tehermentesítésről és egészségről gondoskodik.

Content Emberek védelme 1

A Jungheinrich személyfelismerés

Hogy minden szem előtt legyen.

A személyfelismeréssel rendelkező hátrameneti kamera egy intelligens vezető asszisztencia rendszer, ami megakadályozza az emberek és targoncák közötti ütközéseket. Hátramenetben a rendszer sztereokamerák segítségével szkenneli a veszélyzónát és nem csak az akadályokat ismeri fel, hanem akár az emberek és tárgyak között is képes különbséget tenni. Amint egy személy a targonca mögött közvetlen közel található, a rendszer aktiválja az optikai, valamint az akusztikus figyelmeztető jeleket. Így a vezető folyamatosan mindent szem előtt tarthat és időben reagálhat.

Előnyök Vevőink számára:

  • Személyi sérüléssel járó balesetek elkerülése
  • A vezető tehermentesítése
  • Egyszerűen felszerelhető utólag és karbantartásmentes

Vegye fel a kapcsolatot most!

Emberek védelme

Targoncavezetői képzések

Képzetlen vezetők gyakran minősíthetetlen munkát végeznek. Ez különösen egy baleset során lehet drága és súlyos következményeket von maga után. Jungheinrich megbízhatóan védi Önt.

Egy targoncavezetői képzéssel, amely teljes mértékben megfelel a DGUV alapelvnek 308-001 és a DGUV előírás 68 rendelkezésnek. (DGUV= Németországi törvényes balesetbiztosítás). Egy targoncavezetői képzéssel, ami továbbá SGS (Société Générale de Surveillance) által tanúsított.
Röviden: egy targoncavezetői képzéssel, ami a vezetőknek és üzemeltetőknek maximális biztonságot nyújt.

Tájékozódjon itt targoncavezetői képzéseinkről.

Alap-képzés

Velünk biztonságosan halad

Egy vezető, aki a szakszervezet irányelvei alapján lett képezve, hozzájárul az üzembiztonság növeléséhez és hatékonyabbá teszi a targoncát. A közvetlen út a minősített képzéshez és valamennyi rendelkezés és előírás betartásához, a Jungheinrich-targoncavezetői képzésen át vezet a vezetői engedélyhez.
Targoncavezetői képzéseink információihoz, időpontokról és tartalomról kérjük forduljon közvetlenül telephelyeinkhez.
A Jungheinrich-targoncavezetői képzések telephelyünkön vagy – kívánság szerint – cégénél is megtarthatóak.

Komissiózó képzések

Ez a képzés kizárólag horizontális komissiózó targoncák irányítására képez.

Keskeny folyosós képzés

A képzés magasraktári targoncák vezetésére jogosít és DGUV alapelv 308-001 szerinti 2. fokozatnak felel meg. Kötelező előfeltétel 1. fokozatú vezetői engedély.

Biztonsági képzés

Hosszabb gyakorlattal rendelkező targoncavezetők is követnek el hibákat. Ezen felül a szakszervezeti előírások szerint (DGUV előírás 1/§4) egy évenkénti oktatás szükséges. Ezen résztvevőkör számára speciális személyre szabott utánképzést kínálunk. Gyakorlatorientáltan frissítjük tudását és értékes útmutatót adunk a biztonság növelése érdekében.
 

További információkat az Emberek védelmére szolgáló termékeinkről itt találhatók:

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyre szabott ajánlatért:

Stage Osztalék

Kapcsolat

Telefon

+36 23 531 500

Telefax

+36 23 531 501

Kapcsolat felvétele